Szerintetek ciki, ha egyedül megyek el sétálni? 15/l
Figyelt kérdés
Mármint, hogy nem a barátnőmmel, vagy ilyesmi.2013. júl. 4. 16:46
1/11 anonim válasza:
Miért lenne ciki, senki nem tudja, hogy hová mész, bérki sétálhat az utcán.
4/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Én is örökké egyedül vagyok, hát sétálni is egyedül megyek.
5/11 anonim válasza:
Nagyon gáz. Az egyik rak csávót múltkor rajtakaptuk,hogy egyedűl sétál.Azóta nem raj,állandóan cikizzük érte és szegény már az utcára se mer kilépni.
7/11 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha a lakásban ülsz, sétálj csak nyugodtan, nézd a madarakat, virágokat, felhőket, szépek akkor is, ha egyedül vagy, amúgy ki tudja, hogy csak sétálsz, vagy éppen a barátnődhö mész-e, vagy vásárolni?
8/11 anonim válasza:
nem ciki,én néha szoktam egyedül sétálni,ha gondolkozni akarok az "élet nagy dolgain" :D és úgy nem unalmas :P
9/11 anonim válasza:
Nem ciki! Közben tök jól el lehet gondolkozni, van hogy én is egyedül szoktam elmenni sétálni!
10/11 anonim válasza:
Mi lesz a legközelebbi kérdés??????? Nagyon ciki egyedül lélegezni? most komolyan mi értelme van egy ilyen kérdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!