A kínaiak mennyire barátságosak?
Figyelt kérdés
Van valakinek kínai ismerőse Magyarországon?
Kell-e félni tőlük (pl. min a r.máktól)?
Kínában hogy viszonyulnak az európai emberekhez?
2010. jan. 22. 17:25
11/14 anonim válasza:
félig kínai félig magyar vagyok.sok barátom szeret és csak néha kapok beszólásokat de nem érdekel
12/14 Team China! válasza:
Nagyon baratsagosak szerintem... Nekem hat osztalytarsam kinai. Eleinte zarkozottak voltak egy kicsit de osszebratkoztunk, meg hat en sa vagyok az a hu de nyitott valaki, szoval... Es nagyon rendesek, meg segitokeszek:)
az alattam levo osztaly viszont full kinai, onnan nem ismerek midenkit, de akiket igen, azok jofejek, es gondolom a tobbiek is.
13/14 anonim válasza:
Hat lehet csak en leszek a kivetel igy 10 ev utan,de nekem eddig csak rossz tapasztalataim vannak a kinaiakkal.Legfokeppen a lanyokkal.Volt egy kinai osztalytarsam kozepsuliba de utaltam a lanyt.Felig magyar felig kinai a lany.Itt szuletett Magyarorszagon.O az a tipikus felvagok hogy mennyi penzunk van...Dicsekedett hogy az apja vett neki egy kocsi ugy hogy meg jogsija se volt😅 Eleg ketszinu is.Olyan volt mint egy napraforgo.Ha valamelyik tarsasag nem foglalkozott vele akkor ment a masikhoz hogy ugy tunjon milyen nepszeru...Kozben meg olyanokkal kezdett baratkozni akiket ugy kibeszelt hogy igy utalja oket meg ugy es most meg mar legjobb barinok...Mindenkinek oda szurt valami nyers beszolassal es ugy csinalt mintha o mindenkinel mindent sokkal jobban tud es mindenkinel jobb.Vagy hogy direkt neki megy az embernek es annyit se mond hogy bocs...Osszessegeben en nem birom a kinai lanyokat.A fiukkal nincs bajom.
14/14 anonim válasza:
Nem kell félni tőlük kedvesek családcentrikus népek, persze fiatal lányok 22 - 24 évesek ugranak inkább az idősebb pasikra mert elvált az anyja az apjától, és hiányzott neki az apai szeretet amit nem kapott meg vagy mielőtt megszületett volna meghalt, és nem ismerte ezért hiányzott az apai szeretet neki, de végül a nők 35 55 közöttiekkel ha megismerkedik az ember akkor már úgy ismerkedik meg velük, hogy legyen gyereke, és ha van neki fia vagy lánya akkor mindkettővel megismerkedjél, és ne hajts a lányára vagy a fiára mindjárt, mert rosszul veszi, ezért előbb a nővel kell megismmerkedned, és még a másik meg az, hogy ha egy kínai kirabol téged vagy bárkit aki nem kínai akkor jiába hívod a rendőrséget, hogy intézkedjen, mert a rendőrség nem neked fog hinni hanem neki mert ő van otthon ő a kínai, és te csak túrista vagy vendég vagy kínában ezért nem neked fog hinni a rendőr, itt is így van, de fordítva is lehet nálunk, mert ha kirabolsz valakit és ő perel be téged akkor a kínai rendőrség akik már nálunk is vannak nekik fognak hinni és nem neked, de ha egy magyar rendőrnek mondanád el, hogy ő rabolt ki téged akko is bevihetnek benneteket, és megnézhetik a zsebeiteket, és ha kiderül, hogy te loptad meg őt téged csuknak le, Max 24 órára vihetnek be, és utána ki kell engedniük, ha nem teszik meg a magyar rendőrök, hogy 24 óra elteltével nem engednek ki be fel lehet őket jelenteni, és akkor a felettesük intézkeddik, hogy engedjenek ki.A másik szabály az ha Hétfő van akkor csak páratlan rendszámú autók robogók rollerek közlekedhetnek ha Kedd van akkor csak páros rendszámú járművek közlekedhetnek, ha Szerda van megint páratlan rendszámú járművek mehetnek csak az utcán vagy a városban.H páros napon páratlan rendszámú járművel mennek azokat büntetik, és akik páratkan napon páros rendszámmal megy ez olyan közlekedési szabály mint nálunk az amikor valaki a sárgán vagy a piroson át megy vagy olyan helyen hajt gyorsan ahol kamerák is vannak, és lekapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!