Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mekkora vendégszeretetre...

Mekkora vendégszeretetre számíthatunk Szlovákiában magyarként?

Figyelt kérdés
Télen Szlovákiában töltünk a párommal 3 napot Bajmócon.Arra lennék kiváncsi hogy tényleg annyira utálják a magyarokat?

2014. okt. 2. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Pirinyóra.
2014. okt. 2. 23:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A Nagymagyarország matricádat kapard le a kocsidrol!!!!
2014. okt. 2. 23:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Szlovákia valamivel jobban kihasználja az EU-nyújtotta lehetőségeket, így sokkal élhetőbb ország mint a mienk, így az emberek is vidámabbak. Az meg hülyeség hogy amint megtudják hogy magyarok vagytok azonnal agyonvernek. Persze vannak neonácik ott is, de nem olyan számban mint ahogy a médiában hallod.
2014. okt. 3. 00:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ott is vannak jobber prolik, mint mindenhol. De én amikor voltam nem tapasztaltam semmi ellenségeskedést.
2014. okt. 3. 00:20
 5/8 A kérdező kommentje:
akkor úgy állnak hozzánk mint pl mi a romákhoz?
2014. okt. 3. 00:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Magasról letojják, hogy magyar vagy. Max. Pozsony környékén vannak ilyen elmebetegek.
2014. okt. 3. 01:38
 7/8 hollófernyiges ***** válasza:
Jópárszor voltam már Szlovákiában turistaként, mindig normálisak, kedvesek voltak, vagy legalábbis nem voltak bunkóbbak az átlag magyar vendéglátási színvonalnál.
2014. okt. 3. 07:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem lesz semmi baj.

Persze ott is vannak agyhalottak, mint mindenhol, de nem ez a jellemző. Én onnan származom, és szerény véleményem szerint a "magyargyűlölet" ami ott megy, az eléggé fel van fújva (és hát nem a szlovákok fújják fel)

Két éve voltunk kirándulni a férjemmel nagyon északon, ahol már tényleg nincs egy magyar ember se, semmilyen atrocitás nem ért bennünket, pedig a rendszám magyar, egymás közt magyarul beszéltünk, és ha a személyzettel kellett beszélnem eléggé érezhető volt, hogy már régóta nem használom a nyelvet. Ennek ellenőre kedvesek, segítőkészek voltak.

2014. okt. 3. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!