Hogy működik a baba megkeresztelése ha nincs keresztanya, nincs apa, senki, és anya nincs megkeresztelve?
Figyelt kérdés
azt mondták, hogy olyan nincs, hogy anya bemegy és szól hogy locsoljanak már egy kis vizet:)
de akkor hogy?
tanfolyamra, hittanra babaával nem lehet járni.
2014. okt. 2. 00:21
11/21 A kérdező kommentje:
a vallás mindegy, mert szerintem Isten egy van..
2014. okt. 2. 11:05
12/21 anonim válasza:
De minden egyházban más a szabályzás, így ha nem mondod meg melyikre gondolsz segíteni sem tudunk.
13/21 A kérdező kommentje:
ahol megkeresztelik ilyen feltételekkel, arra a vallásra/templomra gondolok.
megvárom a papot amikor végez..vagy hogy megy ez?
2014. okt. 2. 11:44
14/21 anonim válasza:
Ilyen feltételekkel sehol. A minimum, hogy a keresztszülő az adott valláshoz tatozzon (hivatalosan, tehát legyen megkeresztelve), mivel ő vállalja a vallási nevelést.
15/21 A kérdező kommentje:
szép ez az egyházasdi..
persze az Úr mindenkit szeret, de nem mindenki keresztelkedhet meg..
2014. okt. 2. 14:49
16/21 anonim válasza:
Mindenki megkeresztelkedhet, csak kell valaki aki vállalja a vallásos nevelést. Nem értem mi ezzel a problémád.
17/21 A kérdező kommentje:
hát én vállalom
szóval? bemegyek kérek időpontot..?
2014. okt. 2. 15:41
18/21 anonim válasza:
A kereszteléshez olyan keresztszülő kell aki nem azonos a szülőkkel és maga is meg van keresztelve.
19/21 A kérdező kommentje:
majd megkérdezem nagyit ő lehet megvan keresztelve
2014. okt. 2. 21:49
20/21 anonim válasza:
Nagyi nem lehet keresztszülő, mert ő a NAGYI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!