Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki az, aki szintén élvezi...

Ki az, aki szintén élvezi saját világát, énjét?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok. Nagyon jól érzem magam saját társaságomban, ami nem egyenlő a magányossággal. Ennek kiváltó oka, hogy eddig sokat csalódtam az emberekben, nemrég véget ért a rossz párkapcsolatom is.

Kitárgyalták már ezen az oldalon, hogy barátot találni nagyon nehéz. Én úgy érzem, van 2 biztos olyan személy, akire valóban azt mondhatom, hogy a barátaim, számíthatok rájuk jóban-rosszban egyaránt!

Párkapcsolat nem érdekel, pedig sokáig kerestem a páromat, de nem jött össze, mára már ez sem érdekel.

Az exemnek linkóci baráti társasága volt, erre gondolni sem szeretek, örülök, hogy a múltba vesztek! Nem bírtam azt, hogy éjjel is jöttek "vendégeskedni", kunyeráltak, kérés nélkül ették a kajánkat, nem voltak tekintettel a magánéletünkre, hánytak össze-vissza, berúgtak - borzadály! Köszönöm, de az ilyen "életstílus" tőlem messze áll és állt!!

A munkatársaim sem érdekelnek, mert túlnyomó többségük mihaszna, protekciós, tudatlan, az állami tulajdonban lévő munkahelyemen élősködnek. Csak a protekció, az ismeretség, vagy éppen a szerelmi kapcsolat alapján való közalkalmazotti jogviszony a fontos - ezt is gusztustalannak tartom! Nem érdekelnek.

Akikkel randiztam, azokról kiderült, hogy feleség/barátnő vagy több nő van a háttérben. Vagy olyanok, akik nem az eseteim voltak. Az legutolsó, akivel párkapcsolatom volt, ahogy írtam, a linkóci baráti társasága volt a legfontosabb. Ugyanakkor sokszor szorult a segítségemre, támogatásomra.

Köszi, de ilyenekből sem kérek!

Így aztán nagyszerűen érzem magam, az általam "berendezett" életformámban, csak kevés emberrel érintkezem. Egyébként korábban nem gondoltam volna, hogy "ide" jutok, de ez történt, ugyanakkor jónak tartom.

2010. jan. 20. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
11%

Én inkább azt mondanám, h azt élvezem most már h kihasználom az embereket, főleg a nőket.

CSak ezért barátkozok, csajozok.

Amúgy tök jól elvagyok magamban, dolgozok,edzek,filmezek,megy a ps3, ha meg ribanc kell akkor...

2010. jan. 20. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
érezd jól magad
2010. jan. 20. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Évekig éltem hasonlóan, és olyan jól éreztem magam, hogy eszembe nem jutott, hogy egyszer máshogy lesz. Vettem kettesével a tányért, kávéscsészét, hogy ha netán mégis valami futókaland, vagy régi ismerős beesik, meg tudjam miből kínálni, de amúgy semmi nem érdekelt. Annyira jól elvoltam, állítom, boldog voltam azokban az időkben. Erre jött egy pasas egyszer csak a semmiből, és már a harmadik gyereket várom :)))))
2010. jan. 20. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Hát te aztán nagyképű vagy! Mindenkinél jobbnak hiszed magad, emiatt nem érdekel senki! Vagy csak nagyon kevesen "érnek fel a Te szintedre". Hát az ilyeneknek jobb is, ha nem foglalkoznak másokkal, csak magukkal! Szerintem is érezd jól magad egyedül továbbra is! :S
2010. jan. 20. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok!Érezd jól magad!Csak vigyázz ám,nehogy saját magadban is csalódnod kelljen!Akkor már magaddal sem állhatsz szóba,s mi lesz akkor,hmm???Egyem a lelkedet,de nagyon unatkozol...
2010. jan. 20. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:

bussa meg én pont ilyen vagyok, dejóóóóóóóóóóó

minden stimmel, a gondolkodásunk, nekem is csak két barátom van, és én is pont most tartok itt az életemben. de jóóóóóóóóóóóóóóóóó. hát egészen feldobódtam! te is olyan szuper lehetsz mint én!!! neked mi a horoszkópod?

2010. jan. 20. 23:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, én is ilyen vagyok, meg a párom is. És nagyon jól érzem magam így. Ezerszer jobban, mint amikor hatszáz felszínes "barátom" volt, és egyik buliból a másikba szédültem. Az az életforma nálam súlyos depresszióba vezetett. Egy előző hozzászólónak: lehet, hogy ezen megsértődsz, de én tényleg többre tartom magam (nem rosszindulatból vagy nagyképűségből, hanem racionális belátásból), mint azokat, akik egész életükben a felszínesség-anyagi érdekek-látszat fenntartása háromszögében mozognak, gondolom a kérdező is így van vele, nincs ebben semmi meglepő. Mindkét életformát kipróbáltam, így joggal mondhatom, hogy ez (amit a kérdező kifejtett) sokkal többet ér.
2010. jan. 21. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!