Ki az, aki szintén élvezi saját világát, énjét?
Én ilyen vagyok. Nagyon jól érzem magam saját társaságomban, ami nem egyenlő a magányossággal. Ennek kiváltó oka, hogy eddig sokat csalódtam az emberekben, nemrég véget ért a rossz párkapcsolatom is.
Kitárgyalták már ezen az oldalon, hogy barátot találni nagyon nehéz. Én úgy érzem, van 2 biztos olyan személy, akire valóban azt mondhatom, hogy a barátaim, számíthatok rájuk jóban-rosszban egyaránt!
Párkapcsolat nem érdekel, pedig sokáig kerestem a páromat, de nem jött össze, mára már ez sem érdekel.
Az exemnek linkóci baráti társasága volt, erre gondolni sem szeretek, örülök, hogy a múltba vesztek! Nem bírtam azt, hogy éjjel is jöttek "vendégeskedni", kunyeráltak, kérés nélkül ették a kajánkat, nem voltak tekintettel a magánéletünkre, hánytak össze-vissza, berúgtak - borzadály! Köszönöm, de az ilyen "életstílus" tőlem messze áll és állt!!
A munkatársaim sem érdekelnek, mert túlnyomó többségük mihaszna, protekciós, tudatlan, az állami tulajdonban lévő munkahelyemen élősködnek. Csak a protekció, az ismeretség, vagy éppen a szerelmi kapcsolat alapján való közalkalmazotti jogviszony a fontos - ezt is gusztustalannak tartom! Nem érdekelnek.
Akikkel randiztam, azokról kiderült, hogy feleség/barátnő vagy több nő van a háttérben. Vagy olyanok, akik nem az eseteim voltak. Az legutolsó, akivel párkapcsolatom volt, ahogy írtam, a linkóci baráti társasága volt a legfontosabb. Ugyanakkor sokszor szorult a segítségemre, támogatásomra.
Köszi, de ilyenekből sem kérek!
Így aztán nagyszerűen érzem magam, az általam "berendezett" életformámban, csak kevés emberrel érintkezem. Egyébként korábban nem gondoltam volna, hogy "ide" jutok, de ez történt, ugyanakkor jónak tartom.
Én inkább azt mondanám, h azt élvezem most már h kihasználom az embereket, főleg a nőket.
CSak ezért barátkozok, csajozok.
Amúgy tök jól elvagyok magamban, dolgozok,edzek,filmezek,megy a ps3, ha meg ribanc kell akkor...
bussa meg én pont ilyen vagyok, dejóóóóóóóóóóó
minden stimmel, a gondolkodásunk, nekem is csak két barátom van, és én is pont most tartok itt az életemben. de jóóóóóóóóóóóóóóóóó. hát egészen feldobódtam! te is olyan szuper lehetsz mint én!!! neked mi a horoszkópod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!