Szerintetek is egy köcsög a srác?
ha nem a szobádban ül, akkor semmit. nem derült ki számomra, hogy miért lenne kisköcsög.
2010. jan. 20. 15:45
Mondd meg neki h azért nem kéne. Meg h lehívod az ukrán maffiát és akkor neki vége lesz:D:D:D
2010. jan. 20. 15:45
inkább a helyesírásodon javíts! ha nem az én szobámban van, én lesz*rnám. Elfér ott.
2010. jan. 20. 15:46
4/21 A kérdező kommentje:
az a lényeg hogy a koliszoba 4 személy számára 1 szobás! a második válaszolónak irom ezt. és a 3diknak: van benne valami, ha izmosabb lennék le is ütném, de nem vagyok, és köcsög sem vagoyk, olyan mint ő. viszont vannak kapcsolataim,de nem magyarországon. ugyhogy ha majd sok pénzem lesz, felbérelem a maffiát! ... amugy én nagyon nagyon tisztelem,és szeretem Magarországot és a magyarokat is. Az ukránok nem ismernek törvényt! azt teszik amit jónak látnak, FŐLEG A ZSARUK!!!!!!!!!!!!!
5/21 A kérdező kommentje:
1 szobában vagyok vele, ez a lényeg, le se szarnám , ha más szobába lenne!!!!!!!!!!!!!!!!
ukrán és a helyes írásán javítson?? ki a faszom vagy te?? pff
Egyébként szerintem mond meg neki hogy nem látod szívesen, vagy szólj a vezetőségnek hogy téged ez zavar, valakivel csak meglehet beszélni, elvileg át is kérheted magad valahova, vagy nem tudom, cserélj valakivel.. próbáld meg megoldani.. bocs hogy nincs ötletem, de azért sok sikert!
2010. jan. 20. 15:50
kérd át magad egy másik szobába...én is laktam a bolyai 3-ban, tisztában vagyok vele, mi folyik ott...próbálj meg kikönyörögni valahogy egy egyszemélyes szobát, vagy egy kétszemélyest olyasvalakivel, akivel jól kijössz... de sajna a nyugalom még így sem garantált, mert ott éjjel nappal megy a buli... lehet, jobban jársz egy albival, ha te tanulni mentél az egyetemre
20/L
2010. jan. 20. 15:52
Mondd meg neki normálisan, és ha még neki áll feljebb, akk...sokkoló. Vagy beszélj a szoba társaiddal is, és kérd meg őket h legyenek szívesek visszább venni nagyhaveruk látogatásainak mértékét, mert mostanában nem kéne.
15/L
2010. jan. 20. 15:52
9/21 A kérdező kommentje:
nem ugy megy sajna, mert jóba vannak vele, sztem engem meg utálnak... :( ugyhogy nem tudom. asszem átköltözök másik 3 sráchoz. persze hogy tanulni jöttem az egyetemre, de az albérlet túl drága sajnos. a szobatársaim meg ez a srác miatt nagyon megjártam már :(.1. alig tudtam összeszedni 5 kreditet 2. állandóan azt vártam hogy már menjenek elfelé a szobábol, hogy nyugodtan tanulhassak, de nem tették 3. állandóan azt a hülye rock zenét hallgatják, de én csak csendben meghúzom magamat... 4. 1 perc csend nincs a szobában, mindig jártatják a pofájukat, nehogymár 1 percre nyugis legyek. 5. hétfőnként (2kor kelek hajnalban) kelek hogy odaérjek időben az egyetemre, a határ miatt is,és amikor odaérek természetesen nincsenek csendben és várnom kell fél2 ig mig lefekudnek aludni, hogy én is alhassak már...
10/21 A kérdező kommentje:
egyébként nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések: