A mobilon zenét nyilvános helyen (pl buszon) hallgatókat nem b@ßnátok szájba?
Figyelt kérdés
Mit lehetne tenni ezekkel?Vagy csak engem idegesítenek ezek a régi magnót vállon cipelőkre emlékeztető,ma meg headsetre nem telik féle emberek?2010. jan. 19. 19:14
1/12 anonim válasza:
a legtöbbjük cigány. főleg vidéken, ott nagyon nagy divat ez. Aki pedig nem cigány az akkor cigányosan viselkedik. Ki merne szólni nekik? de igen engem is idegesít.
2/12 anonim válasza:
Nem. A mobilját b@sznám egy autó kereke vagy a villamos alá. De amúgy roppant zavaró, cigány szokás...
3/12 anonim válasza:
jaja.. engem is rohadtul idegesít nyomorék cigány szokás... meg azt birom hogy biciklivel megy és csak egyik kézzel tudja a kormányt fogni mert a másikba telefonon hallgatja a zenét. aztán az autós a hibás aki elb@ssza a p.csfejt
4/12 anonim válasza:
a falat kaparom én is ettől, ráadásul a zene is szar.
5/12 anonim válasza:
De szájbab@sznám őket, ha nem lennének 5-6-an és nem lennének orkok...de tényleg még legalább normális zenét nyomatnának.
6/12 anonim válasza:
ne ez az, ami engem kiakaszt.egyszerűen hogy lehet valaki ennyire pofátlan?
7/12 anonim válasza:
Én simán lerúgnám őket a buszról. De mivel sosincsenek egyedül, kevés esélyt látok rá! :(
8/12 anonim válasza:
Engem az is idegesít, amikor be van rakva a fülébe a fülhallgató, de olyan hangosan hallgatja, hogy jobban hallom, mint ami az én lejátszómon megy... Hogyhogy nem megy szét a füle az ilyeneknek? Sose értettem.
9/12 anonim válasza:
vajon akik lepontoztak azok írni miért nem tudnak?
10/12 anonim válasza:
Suliba menet a vonaton állandóan szól valami szar telefon. Hozzáteszem, hogy mindig középsulis magyar gyerek az "elkövető". Odaszólok, hogy "ojcsad' má le!" vagy "tegyél füllhallagtót vaze", csak akkor állítják le. Persze udvariasabban D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!