Ti nem feltek azt latva hogy egyre rosszabb a kozbiztonsag az orszagban?
Figyelt kérdés
Egyre tobb rossz hirt lehet hallani mostanaban. Szerinted melyik megyekben a legrosszabb a helyzet?2014. szept. 14. 21:23
1/14 anonim válasza:
Én nem félek. Ahol én élek ott nem nagyon történik bűncselekmény. De a legrosszabb Borsod-Abaúj megye lehet.
2/14 anonim válasza:
Nem! Amúgy is rossz kategóriába írtál!
3/14 anonim válasza:
Ha túl sokat nézed a híreket, egy idő után tényleg félni fogsz. Valójában nem olyan sötét a helyzet, de tényleg rosszabb, mint mondjuk a kétezres évek elején...akkor még jobb világ volt.:(
4/14 anonim válasza:
Magyarország világviszonylatban a legbékésebb országok közé tartozik.
5/14 anonim válasza:
Nos, egyre ridegebb arcokat látni mifelénk, ezért elgondolkoztam már egy gázpisztoly beszerzésén. Ez már nem csak a híradón múlik, nézed vagy nem, egyre szarabb a magyar közbiztonság. Lényegében már 500ft-ért is ölnek.
6/14 anonim válasza:
Magyarországon viszonylag nem olyan rossz a közbiztonság. Csak ha telenyomják a híradót szörnyűségekkel, akkor nyilván úgy fog tűnni. És egyre több ilyen hírt tesznek bele, pedig nem több az ilyen eset, mint amennyi régebben volt.
7/14 anonim válasza:
De, én nagyon félek. Éjjel is nappal is, kint is, bent is. 3 gyerekem van, még kicsik és nagyon
féltem őket :(
8/14 anonim válasza:
Nem a hirek miatt kerdezem. A kornyezetemben tortent par eset. Tudom hogy viszonylag bekes az orszag.
9/14 anonim válasza:
Nem félek mert nincs kitől, elég elgondolkodtató látvány vagyok amikor meglátnak olyan széles háttal izmos karokkal, amilyen nincs minden 2. embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!