Nem azt kérdeztem, hogy mit gondolsz a selfie-ről de azért köszi a hozzászólást ;)
2014. szept. 12. 20:09
3/9 anonim válasza:
HA általánosságban gáz, abba a fiúk is beletartoznak.
Igen, nagyon gáz!
2014. szept. 12. 20:30
4/9 anonim válasza:
Van egy ketto ami pazar, de a tobbseg ciki. Azzal nem lesz egy pasinak se jobb csaja ha majoban a tukor elott a furdoben keszit egy selfiet :P Meg a csajoknak is eleg ciki amilyen szitut irtam. :P
Inkabb kerd meg a haverod hogy keszitsen egy par jo kepet magadrol, de ne te mert abbol nem mindig lesz jo :P
Mondjuk azert egy ilyen selfie nem is annyira ciki: [link] >:D<
2014. szept. 12. 22:17
5/9 anonim válasza:
Dehogy gáz. Én mindig úgy örülök, ha meglátok valakiről egy szelfit. Maga az, hogy az ember felkelt, és aznap elég szépnek, vonzónak találta magát, és le akarta fényképezni, és jól érezte magát miatta... szerintem ez csodálatos, és mindenkinek így kellene éreznie.
aki ezért utál másokat, az csak keserű barom, akinek mások önszeretete is rosszul esik.
2014. szept. 13. 10:15
6/9 anonim válasza:
hetente egy-két selfie még oké, de ha valaki állandóan csak magát fotózgatja, az azért elég gáz
2014. okt. 2. 19:18
7/9 anonim válasza:
Hetente egy ketto? =)) Te olyan gyorsan oregedsz s szeretned minden pillanatod megorokiteni hogy az unokadnak legyen mit nezegetni? Azert hallod? Ugyan minek annyi kep? Nem kell reklamozni magad facebookon hogy hatha jobban megtetszesz (gondolom jelen esetben lanyoknak). Es hidd el egy igazi csaj nem a fb selfieidbe fog beleszeretni, ez olyan mint a csajoknal az a kilo smink... Az is minek... Legyetek onmagatok :) inkabb legyen egy normalis rendes keped magadrol mint 100 bena... es vidd el a lanyt randizni, setalni, s kettotoket fotozzak, ne te magad >:D< mert igen "az gaz ha valaki fiu letere selfiezik" nagy mertekben...nem mondom egy ket jo pofa selfie oke, de mindennek meg van a hatara s a maga szepsege... Egy olyan hely ami igazan melto egy selfiere tuti en is csinalnek nememtol fuggetlenul, de most komolyan az egesz fb tele van pasi selfiekkel hogy hogy tudunk pozolni a furdobe a tukor elott, nyakukba a bluz felturve hogy lassak bena hasuk stb... Egy kepnek legyen mondanivaloja, s ne rohogni valoja >:D<
2014. okt. 6. 18:35
8/9 anonim válasza:
Tök jó az a Krisztus szobros selfie :D
Amúgy meg nem gáz pasiknak, fiúknak, akárkinek.
Az 5-ös tök jól leírta, szerintem így kellene hozzáállni, sőt sok országban így is állnak hozzá az emberek és egymás selfie képeit halomra lájkolják 100-200 like az alap néhol ilyen tök egyszerű képeknél is, persze nem az USA-ban.. Mindenféle helyzetben képesek selfiet csinálni, pl Albániában
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!