Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki fiú létére szereti Madonná...

Aki fiú létére szereti Madonnát, az általában tényleg meleg?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 14:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Ki találja ki ezeket a baromságokat? Attól, h tetszik neki az a zene, akkor már egyből meleg? Akkor a rockerek, punkok stb meg mind pszichopaták, gyilkosok, idegbete állatok, csak mert olyan zenét hallgatnak? Nem hinném. Semmi köze a zenének és más egyéb érdeklődési körnek a zenéhez. Elmondanám, h te egy melegről észre sem vennéd, hogy az, csak ha elmondja.
2012. jún. 10. 14:34
 2/12 Vree ***** válasza:
93%

Nem, az férfiasabb nálad.

Az az igazi macsó, aki hordhat pink inget és járhat balettozni, mégse mersz belekötni.

Aki attól érzi magát férfinak, hogy mit mutat...Hát, az annyit is ér.

2012. jún. 10. 15:06
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Attól mert az ilyen díva énekesnőket (Madonna , Cher) általában szeretik a meleg srácok még nem jelenti azt hogy mindenki meleg aki szereti őket.
2012. jún. 10. 16:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem Madonnát is meg Cher-t is. De ugyanúgy hallgatok System of a down-t és Nightwish-t is. Annyira hangulat függő, hogy ki mikor milyen zenét akar hallgatni.

Nem ezek alapján tudod felismerni a melegeket. Igazából, csak a sztereotíp melegeket könnyű felismerni, a normális melegeket nem.

22 meleg F.

2012. jún. 11. 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezt sajnos nem tudom megcáfolni.

21F

2012. jún. 11. 18:13
 6/12 anonim ***** válasza:
nemigaaaz tény h sok meleg szereti madonnát (szeretném tudni h miért) de ettől még nem biztos h ha egy pasi szereti madonnát akkor meleg -.-
2012. jún. 11. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Facen benne vagyok Madonna csoportban, ahol 1 tagról tudom hogy heteró, a többiekről vagy nem tudom (mert nem mondják el) vagy akikkel beszélek bi/meleg :D
2012. jún. 14. 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Én már talàlkoztam pl egy 23 éves sràccal az egyik koncin,imàdja

Madonnàt<3,DE nem meleg az 100%!

2012. jún. 15. 15:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én régen nagy Madonna rajongó voltam és hetero vagyok. Voltam 2 koncertjén is, amik azonban felértek egy melegfelvonulással. Szerintem minden b.uzi szereti Madonnát, de nem mindenki bu.zi aki szereti.
2012. júl. 10. 23:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Adom utolsó!:)

Madonna(L)

2012. aug. 2. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!