Aki fiú létére szereti Madonnát, az általában tényleg meleg?
Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 14:28
1/12 anonim válasza:
Ki találja ki ezeket a baromságokat? Attól, h tetszik neki az a zene, akkor már egyből meleg? Akkor a rockerek, punkok stb meg mind pszichopaták, gyilkosok, idegbete állatok, csak mert olyan zenét hallgatnak? Nem hinném. Semmi köze a zenének és más egyéb érdeklődési körnek a zenéhez. Elmondanám, h te egy melegről észre sem vennéd, hogy az, csak ha elmondja.
2/12 Vree válasza:
Nem, az férfiasabb nálad.
Az az igazi macsó, aki hordhat pink inget és járhat balettozni, mégse mersz belekötni.
Aki attól érzi magát férfinak, hogy mit mutat...Hát, az annyit is ér.
3/12 anonim válasza:
Attól mert az ilyen díva énekesnőket (Madonna , Cher) általában szeretik a meleg srácok még nem jelenti azt hogy mindenki meleg aki szereti őket.
4/12 anonim válasza:
Szeretem Madonnát is meg Cher-t is. De ugyanúgy hallgatok System of a down-t és Nightwish-t is. Annyira hangulat függő, hogy ki mikor milyen zenét akar hallgatni.
Nem ezek alapján tudod felismerni a melegeket. Igazából, csak a sztereotíp melegeket könnyű felismerni, a normális melegeket nem.
22 meleg F.
5/12 anonim válasza:
Ezt sajnos nem tudom megcáfolni.
21F
6/12 anonim válasza:
nemigaaaz tény h sok meleg szereti madonnát (szeretném tudni h miért) de ettől még nem biztos h ha egy pasi szereti madonnát akkor meleg -.-
7/12 anonim válasza:
Facen benne vagyok Madonna csoportban, ahol 1 tagról tudom hogy heteró, a többiekről vagy nem tudom (mert nem mondják el) vagy akikkel beszélek bi/meleg :D
8/12 anonim válasza:
Én már talàlkoztam pl egy 23 éves sràccal az egyik koncin,imàdja
Madonnàt<3,DE nem meleg az 100%!
9/12 anonim válasza:
Én régen nagy Madonna rajongó voltam és hetero vagyok. Voltam 2 koncertjén is, amik azonban felértek egy melegfelvonulással. Szerintem minden b.uzi szereti Madonnát, de nem mindenki bu.zi aki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!