Budapest Pride?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 14/l vagyok, és tudom, hogy elég messze van a következő Pride, de meg akarom kérdezni, hogy szerintetek érdemes lenne kimennem? A saját szexuális orientációmban nem vagyok biztos (hát. nem heteró.), de akár csak supportként is kimehetnék, és biztos találnék ismerősöket is, akik mennek. A szüleim nem örülnének neki, dehátnohát. Próbálkozzak? Vagy várjak?
2014. szept. 11. 21:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem ajánlom, mert az egyik oldaról csak a mocskolódást hallod, ha meg a másik oldara kerülsz, még meg is verhetnek a hazafiak, hiába vagy lány, és csak 14.
2014. szept. 11. 21:41
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nyugodtan kimehetsz. Ha megnézed, rengeteg ember van ott, felnőttek, gyerekek, mindenki. Nem is csak melegek.

A hőbörgők meg ordibáljanak csak, magukat minősítik.

2014. szept. 11. 21:53
 3/14 anonim ***** válasza:
11%

Nem érdemes, mert ott nem melegek meg leszbikusok vannak, hanem valami embernek nem nevezhető véglények akik egyébként szégyent hoznak a saját fajtájukra is.

Legszívesebben közéjük lövetnék, vagy rájuk ereszteném a huligánokat vagy hasonló.

Ne a Pride-on keresd a választ a problémádra.

2014. szept. 11. 22:12
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkét választ - végülis az én döntésem, csak azért kérdeztem, mert bizonytalan vagyok, nyilván. Láttam, hogy külföldön az emberek egész pici gyerekekkel is mennek, de hát itthon... Bár ugye leginkább az ellentüntetők miatt van a hercehurca, ahogy hallottam, Valószínű megyek, amúgy. Elég unalmas folyton bujkálni a valóságban. Elég unalmas félni.
2014. szept. 11. 22:18
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
"Elég unalmas folyton bujkálni a valóságban, A saját szexuális orientációmban nem vagyok biztos" mit is akarsz akkor valójában? 14 évesen maradj otthon.
2014. szept. 11. 22:24
 6/14 A kérdező kommentje:

Jajelnézést, közben három.

Nyilván nem akarnék kimenni, ha elítélném a dolgot, és sehogy sem tudom eldönteni, a személyes véleményed hogyan kapcsolódik a kérdésemhez.

Nem kompenzálok, és csak olyan problémákra keresem ott a megoldást, amit meg is találhatnék, akár. Ez egy rendezvény a jogokért és az egyenlőségért, és mint lány és mint ember, ez rám is tartozik. Sajnálom, ha téged zavarnak a rózsaszín ruhás férfiak; sajnálom, ha csak magamutogatást látsz ebben az egészben, mert sokkal több ennél.

És nem 'fajta'. Mind emberek vagyunk.

Ettől függetlenül köszönet a válaszért.

2014. szept. 11. 22:29
 7/14 A kérdező kommentje:

Ennyire nem lehetek lassú. Negyedik.

Miért kéne otthon maradnom, attól, hogy nincs sok tapasztalatom, és még nem tudom pár címkével jellemezni, hogy mégis kikhez vonzódom?

Heteróként is kimehetnék. 'Questioning'-ként is kimehetnék. Feministaként is kimehetnék, és mint ember.

Függetlenül ettől, köszönet a válaszért.

2014. szept. 11. 22:35
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Menj nyugodtan, sétálj egyet, ez erről szól. Nem hiszem, hogy pont ezen múlna, hogy megtalálod-e magadat végre vagy sem, de legalább lesz pár kellemes órád :) A "véglényes" véleménynyilvánító kollégának ajánlanám, hogy nézzen meg pár képgalériát a békésen sétáló, teljesen normális résztvevőkről, de hát úgysem fogja megtenni, mer' fúúúújbziiiiiiiik vannak bennük. Az ellentüntetők miatt szerintem nem kell félni, csak a pofájuk nagy, a kordon pedig dupla.
2014. szept. 11. 22:41
 9/14 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem az, hogy valaki homoszexuális, az egy dolog... Na de nem jó, nem egészséges, és nem is gusztusos dolog, amikor rózsaszín flamingónak öltözött tangás férfiak rázzák a feneküket a kamionon...
2014. szept. 11. 22:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Végülis, bátorság.
2014. szept. 11. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!