Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van kék szemű cigány?

Van kék szemű cigány?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 17:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
Van, és nagyon jóképű volt :DD
2010. jún. 29. 00:31
 12/19 anonim ***** válasza:
" a legtöbb cigánynak fekete haja van " ezt honnan szívtad? én is az vagyok de nekem gesztenyebarna a hajam :] és a barátnőmnek meg ő is roma kék a szeme ^^
2010. júl. 2. 18:24
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát nem nagyon mondanám hgy a legtöb cigánynak fekete haja van mondjuk nekem fekete hajam és kék szemem van

(oc vagyok)

2010. júl. 23. 14:11
 14/19 anonim válasza:
0%
én ful cigány vagyok és fehérebb vagyok bármelyikőtöknél és kék szemem van
2010. okt. 22. 11:32
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen van, múltkor a T mobile boltban ott nyomkodta a barna bőrű sötétkék szemű cigány kisfiú az Iphone 4-etxD
2010. okt. 24. 16:16
 16/19 anonim ***** válasza:
37%
Van. És még többféle keverékben is. De egy biztos!!! Mind féreg...
2010. nov. 8. 20:38
 17/19 anonim válasza:
73%

"Én is cigánylány vagyok és nem látszik rajtam.És igen van kék szemű,sőt az oláh cigányoknál szinte mindenkinek kék szeme,fehér bőre és világos haja van."

- Az oláhcigányok hol fehérbörüek azok a legmocskosabbak de veled az élen ugyis megdöglötök nem sokára! Készül a kamra.

2011. jún. 8. 23:42
 18/19 anonim ***** válasza:
46%
fújjjj cigányok!!!!!!!haljatok
2013. ápr. 3. 20:13
 19/19 anonim válasza:

oláh cigányok korom feketék rövide, magyar cigányok inkább barnásak, ha csak 2 "alap" csoportot vegyünk, van még ezen kívül több is de klasszikusan ez a kettő fordul elő.

a kék szemű cigány lányt láttam már, ugyan csak félvér, meg nem is látszik rajta de az. Szőke cigány jelenséggel is találkoztam már, ez is létező jelenség, szőke haj kék szem fehér bőr. Inkább nézzen utána akit érdekel, de cigányt vörösbe is láttam, külső alapján nem lehet megítélni, hogy most kiben van vagy kiben nincs. Mentalitásba már ki tud jönni.

2015. ápr. 17. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!