Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy a tinédzser...

Az miért van, hogy a tinédzser srácok csak az izmokkal/ számítógéppel törődnék, de soha egy könyvet nem vesznek a kezükbe?

Figyelt kérdés
Nem akarok előítéletes lenni, de munkám során elég sok tinédzser fiúval és lánnyal találkozom. Szinte mindegyik gyúr, fehérjeport szed, az alap, de mikor megkérdezem, hogy szokott-e olvasni vagy mi a kedvenc könyve, kb. úgy néznek rám, mintha azt kérdezném, hogy melyik UFO a kedvence. Érdekelne, hogy csak nekem ilyen negatívak a tapasztalataim, vagy másnak is hasonló véleménye van. A könyvek halálra vannak ítélve a felszínesség álcája miatt? Vagy ezek a srácok amúgy sem olvasnának? Hogy lehetne őket motiválni?

2014. szept. 9. 14:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És benned mi indította el ezt a változást?
2014. szept. 10. 09:42
 12/18 anonim válasza:
Ezt sértésnek vettem :D Én rengeteget olvasok, és imádom az irodalmat. Nem minden fiú olyan, amit leírtál.
2014. szept. 10. 10:17
 13/18 A kérdező kommentje:
Ne vedd sértésnek, akinek nem inge, annak gatyája:D Ezért is született a kérdés, hogy megtudjam, hogy vannak-e még olyan srácok, akiknek igényük van az irodalomra, a kultúrára.
2014. szept. 10. 11:57
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Mi szüksége van az embernek az irodalomra vagy kulturára? Mi a gyakorlati jelentősege szerinted? Irodalomtol meg kulturatol nem lesz kenyér az asztalon. Inkabb gyurok az olvasas helyett az meg fog latszani. Az olvasás nem :D. És elhiheted hogy a jo tini csajok nem Victor Hugo munkàsságára buknak.
2014. szept. 13. 23:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Jujj, na pont az ilyenekről beszéltem. Bár nyilvánvalóan tinédzserkoromban sem kereszteztük volna egymás útját sem a te részedről sem az enyémről, de az ilyen fiúktól akkor is rosszul voltam.
2014. okt. 3. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Te csajszi vagy kérdező?
2014. okt. 7. 15:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok mennyi idős vagy? Hova jartal suliba?
2014. okt. 7. 15:20
 18/18 anonim válasza:
Mert unalmas semmire nem mész vele ha egésznap harry pottert olvasol meg az ilyen hülyeségeket.Igaza van az egyik elöttem szólónak a gyúrástól legalább erősebb, izmosabb, egészségesebb leszel olvasástol meg csak az időd megy egyedül otthon ülve.Jó valami gyúrásról szóló könyvbe lehet beleolvasnák. Ha alapbol nagyon vékony vagyok akkor valamit tenni kell ellene, hogy kicsit izmosodjak de az nem az olvasás. És hozzám tenném hogy azért a kötelezőket néha elolvasom csak pluszba nem szoktam semmit. 14/f
2014. dec. 3. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!