A 12-17 éves trianoni országelcsatolás-ellenes emberek komolyan ENNYIRE a szívükön viselik ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
Mint mindenki tudja, ez az országra nézve nagyon negatívan alakult. Viszont nem hiszem el, hogy aki acélbetétes bakancsban, agyonpiercingelve, magára tetováltatva a régi Mo.-térképet átérzi hogy most ez TÉNYLEG KELL-E NEKI. Ha utána olvasott se fogja fel szerintem hogy mi ez. Komolyan nem hiszem el, hogy minden nap úgy kelnek fekszenek a tizenévesek hogy: Basszus elcsatoltak mennyi részt :''(((2013. jún. 11. 00:37
1/5 anonim válasza:
Már kinőttem a megjelölt korosztályból, de mikor annyi idős voltam, akkor is az acélbetétes bakancsomban a szívemen viseltem a Trianon következményeit. Méghozzá azért, mert akkor is több erdélyi, illetve felvidéki barátom is volt (és azóta is van), akik pont emiatt nem magyar állampolgárnak születnek, és elszakítva élnek attól az országtól, amit hazájuknak vallanak. Miért ne érezhetné át ezt egy 12-17 éves? Attól, hogy kamasz valaki, még az nem egyenlő azzal, hogy hülye is. Lázadók meg mindig lesznek, akiknek kell valami eszme, ami menő. De ilyen van a kommunistáknál is: nem hiszem, hogy a hupilila punk-hajú, szintén acélbetkósba és kockás gatyába járó, agyonpiercingelt nagy lázadó annyira átérezné a munkásmozgalom internacionális távlatait. Ilyenek minden oldalon, sőt felnőtt korosztályban is lesznek mindig.
2/5 anonim válasza:
Igen, mint ahogy a Forma-1 eredményeit, a kedvenc zenekaruk legújabb albumának a megjelenési idejét meg egyéb ilyen "fontos" dolgokat :) A nagy részük kinő belőle. Sajnos lesz két olyan szavazás a 18-21 ill. a 22-25 éves korszakban, amikor még bőven a tinikori ideálok szerint szavazhatnak (na jó, 23-25 évesen azért remélem annyira már nem), de ahhoz is érni kell, hogy felfogják nem tudjuk magunkat mások ócsárolásából és utálatából fenttartani magunkat.
3/5 anonim válasza:
Amikor te 15 éves voltál, biztos neked is megvolt a magad Trianonja. Minden tizenévesnek van valami hülyesége, amin felnőve röhög.
4/5 anonim válasza:
Én szívesen kiküldeném csak egy éjszakára a frontra, egy igazi háborúba, azokat akik ilyeneket hangoztatnak, hogy vessszentrianon meg stb. Utána átértékelnék a dolgokat szerintem. :)
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező! Igaz, h nem tartozom ebbe a korosztályba, de trianonról az h aki magyar az igen is megemlékezik rá, de mégsem fogadhatjuk el h egy 1000 éves országot csak úgy feldarabolnak, az h etnikai szempontból igazságtalan volt az is biztos, de azért azt is figyelembe kell venni h mi igenis harcoltunk ezért a területért. A mostani pártok közül hány emlékszik és gondol méltón rá? Mert én csak egyet ismerek ez pedig a jobbik, és ők legalább tényleg az ország érdekeit tartják szem előtt nem úgy mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!