Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik mindig másokkal foglalkoznak?
két fajta mindig másokkal foglalkozó ember van: az, amiről te beszélsz, a rosszindulatú, aki azért foglalkozik másokkal, hogy valamiféle kissebbségi komlexust kielégítve másokat próbáljon tönkretenni, lealacsonyítani, mert saját magát képtelen "felemelni"
a másik fajta az, aki azért foglalkozik mindig másokkal, mert valami kényszeres küldetéstudata van és mindenkinek jót akar, mindenkin segíteni akar, mindenkit jobbá akar tenni, és hatalmas kudarcélménynek éli meg még azt is, hogyha egy számára érdektelen ember elutasítja vagy fölöslegesnek ítéli meg igyekezetét...ez szép dolog, de közben elfeledkezik önmagáról az ilyen ember és egész életében kihasználják majd
egyik sem jó, mindig tudni kell, hogy van az aranyközépút...magunkkal is foglalkozni kell, de azért másoknak se okozzunk rosszat... erre szokták mondani, hogy bármit megtehetsz, ami nem árt másoknak...(élni és élni hagyni)
Most Te is egy ilyen ember vagy aki másokkal foglakozik. Mit érdekel hogy mit gondolnak a többiek?
Azt írod, hogy nem zavar. Ha nem zavarna nem tetted volna fel a kérdést.
"Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy van néhány osztálytársam, aki mindig velem foglalkozik. Azt hiszik, hogy lúzer vagyok, azért, mert jól tanulok, és egyszerűen minden sikerül az életben. Nekik persze nem. Egyébként nem zavar ez, hiszen én tudom hogy viszem valamire, ők meg semmire."
Ezt azok csinálják, akik átlagosak és unalmasak. Utálják azt is, aki alattuk van, és azt is, aki felettük. Nekik csak egyféle ember felel meg: az, aki ugyanolyan átlagos és unalmas, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!