Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

[link]

Szomorú, hogy ezek egyetemre mehetnek.

2014. aug. 29. 10:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2014. aug. 29. 10:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt tragédia, hogy ezek egyetemre járnak, ez pedig nem az csak az egyetemet, hanem a közoktatás összes alsóbb fokát minősíti, amiért ezek egyáltalán érettségit kapnak.

A másik pedig, hogy ezek manipulatívan összeválogatott válaszok a leghülyébbektől.

2014. aug. 29. 11:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annyira nem szomorú. Főleg ez a "Milyen feszültségen működik a magyarországi elektromos hálózat?".

Ehhez kéne valami érdeklődés is a téma iránt. És megértem, hogy a többségnek ez teljesen érdektelen.

Az egyetlen normális kérdés a toll meg a Hold volt. Na ott tényleg fel lehet mérni, hogy ki mennyire képes használni a logikáját, ill. azt, amit suliban megtanult.

A többi mind csak a lexikális tudásukat mérte fel. Oké...nincsenek képben földrajzból meg töriből, de ezen könnyen lehet változtatni majd, ha utánaolvasnak.

Ha egyszer képesek tanulni és nem kiesni az egyetemről, akkor meg bizony odavalók.

2014. aug. 29. 11:07
 4/13 A kérdező kommentje:
3: Ezek nem bonyolult kérdések. Azt, hogy Csehországnak nincs tengerpartja, azt egy okosabb 7 éves megmondja. A második vgh. pedig 8.-os anyag
2014. aug. 29. 11:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hol írtam, hogy bonyolult kérdések?

Azt írtam, hogy a lexikális tudásukat méri fel. Teljesen mindegy, hogy mikori tananyag, ha nem érdekelte, akkor oda sem figyelt rá és így hamar el is felejtette.

Ezt viszont bármikor fel tudja majd idézni, ha úgy gondolja, fontos neki. (+ Az sem zárható ki, hogy tudná, csak zavarban volt.)

2014. aug. 29. 11:37
 6/13 A kérdező kommentje:
5: Egy nehezebb kérdésnél oké az, hogyha valaki zavarban van, de ez röhejesen könnyű. Bemennek egy éjjel-nappali-ba az ott lévő 2 hölgynek valószínű nincs nagyobb képzettsége az érettséginél, de még ők is röhögve válaszolnak rá...
2014. aug. 29. 11:40
 7/13 anonim ***** válasza:

:D Szerintem az megrendezett volt, azért nevettek.

Ameddig meg az Adriai-tengert nem Csehországon keresztül akarják megközelíteni, nagy hátrányuk nem lesz. xD

2014. aug. 29. 11:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Kérdező! Nehogy ez alapján ítélt meg a videós szereplőket!

Nagyon sokat számít a pánik, és a kapkodás itt. Nem azért válaszoltak pl. a holdas kérdésnél, mert nem tudják, hanem mert a kellemetlen pillanatok közepette nem tudták felidézni az információt.

Vagy szerinted egy egyetemi tanár is van ilyen hülye? Ez egy pszichológiai jelenség. Ha egy tanórán, egy random dolgozatban lettek volna ezek a kérdések, akkor az emberi agy is hatékonyabban dolgozik (feltételes reflex) és merően más eredményeket kapnánk.

2014. aug. 29. 11:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem azért válaszoltak *rosszul*
2014. aug. 29. 11:50
 10/13 A kérdező kommentje:
8: Oké, a holdasra lehet ez mentség, de pl a Csehországira... Az nem a nehézségi szint ahol dominálhat a stressz.
2014. aug. 29. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!