Mért nem szeret sok ember színházba menni?
Én azért nem, mert még mindig olyan nagy erőbedobással játszanak a színészek, mintha némafilmről lenne szó. Értem én, hogy érdemes jobban kiemelni a karakterek tulajdonságait, meg hogy távolról is látszódnia kell az érzelmeknek, de az eltúlzott hanghordozás és mozdulatok miatt minden darab sokkal inkább tűnik karikatúrának, mint mondjuk drámának. Valószínűleg túl sokáig voltak a szakmában a színészeink és már csuklóból játszanak, emiatt viszont erőltetett, cseppet sem őszinte a játékuk. Nincs benne igazi igyekezet.
Az amatőr társulatokat viszont szeretem. az ő előadásaik olyanok, mint a kezdő, lelkes háziasszony csámpa sütijei. Lehet, hogy nem tökéletes, de érezni lehet az ízén, hogy vért izzadt, amíg elkészült vele.
Szerintem leáldozóban van ez a műfaj.A mostani generáció felnő,addigra szerintem nem is nagyon lesz színház.
Mégpedig azért mert már más sokkal izgalmasabb és jobb programok vannak,pl.:3D mozi 4D mozi ,Kalandparkok,fesztiválok,Millió jatek, film,zene........
Szerintem ma már ez izgatja inkább a fiatalokat,és nem pl a Gálvölgyi.
Jó tudom az idősebbek mennek még, de ha ők már nem lesznek akkor utána nem fog kelleni senkinek ez a műfaj.Én így látom.
f/28
4 Van akinekj ez is gondot okoz általánosságban kedves, tudod:D és nagyon sokan vannak ilyenek.
És: útálom a Barátok köztet, és sosem nézem.:D
Én azt tapasztalom, h rengeteg a sznob.
Mondjuk leszarom őket, de sokakat zavar, ha lenézik/kinézik őket, mert vásárban vásárolt öltöny van rajtuk stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!