Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért nem szeret sok ember...

Mért nem szeret sok ember színházba menni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 11:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem, mert még mindig olyan nagy erőbedobással játszanak a színészek, mintha némafilmről lenne szó. Értem én, hogy érdemes jobban kiemelni a karakterek tulajdonságait, meg hogy távolról is látszódnia kell az érzelmeknek, de az eltúlzott hanghordozás és mozdulatok miatt minden darab sokkal inkább tűnik karikatúrának, mint mondjuk drámának. Valószínűleg túl sokáig voltak a szakmában a színészeink és már csuklóból játszanak, emiatt viszont erőltetett, cseppet sem őszinte a játékuk. Nincs benne igazi igyekezet.

Az amatőr társulatokat viszont szeretem. az ő előadásaik olyanok, mint a kezdő, lelkes háziasszony csámpa sütijei. Lehet, hogy nem tökéletes, de érezni lehet az ízén, hogy vért izzadt, amíg elkészült vele.

2014. aug. 27. 11:37
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
ki kell öltözni meg drága
2014. aug. 27. 11:40
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
Mindenki szeret, csak rengetegen nem engedhetik meg maguknak anyagilag, és nem tudnak ezen felül megfelelő öltözetben menni, mert nincs neki. Farmerben meg nem illik szinházba menni.
2014. aug. 27. 11:43
 4/18 anonim ***** válasza:
38%
Attól függ melyik színházba, a legtöbb színházba tökéletesen megfelel egy farmer, ing, elegáns cipő kombináció. Az sem teljesen igaz, hogy drága, mert vannak helyek, ahol 500 forintért megnézhetsz egy előadást, diákként meg még olcsóbban. Csak sokaknak könnyebb otthon megnézni a Barátok köztöt...
2014. aug. 27. 12:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretnék, de ahhoz, hogy jó helyet kapjunk sok pénz kell, és jó előre kell megvenni a jegyeket. A mi életvitelünkkel pedig nem lehet ennyire előre tervezni.
2014. aug. 27. 12:02
 6/18 anonim ***** válasza:
66%
A fentieken kívül talán még az is lehet az oka, hogy nem is tudják milyen. Megszokták a mozit, az akciókat, fogalmuk sincs milyen feelingje van, amikor élőben játszanak az orruk előtt. Totál a fordítottja, mert a vásznon a film izgalmas, de ha ott ülne a forgatáson, lehet unná az ember. A színházi darab vásznon, tévén szintén unalmasnak tűnhet a manipulált, vágott filmekhez viszonyítja. Pedig élőben teljesen más, jobb mint egy 3D mozi.
2014. aug. 27. 12:18
 7/18 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem leáldozóban van ez a műfaj.A mostani generáció felnő,addigra szerintem nem is nagyon lesz színház.

Mégpedig azért mert már más sokkal izgalmasabb és jobb programok vannak,pl.:3D mozi 4D mozi ,Kalandparkok,fesztiválok,Millió jatek, film,zene........

Szerintem ma már ez izgatja inkább a fiatalokat,és nem pl a Gálvölgyi.

Jó tudom az idősebbek mennek még, de ha ők már nem lesznek akkor utána nem fog kelleni senkinek ez a műfaj.Én így látom.

f/28

2014. aug. 27. 12:22
 8/18 anonim ***** válasza:

4 Van akinekj ez is gondot okoz általánosságban kedves, tudod:D és nagyon sokan vannak ilyenek.

És: útálom a Barátok köztet, és sosem nézem.:D

2014. aug. 27. 12:24
 9/18 anonim ***** válasza:

nem tetszik és kész.

24F

2014. aug. 27. 12:27
 10/18 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztalom, h rengeteg a sznob.

Mondjuk leszarom őket, de sokakat zavar, ha lenézik/kinézik őket, mert vásárban vásárolt öltöny van rajtuk stb.

2014. aug. 27. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!