Ha házasodsz, szülnöd is kell! A boldogító igen. Két ember legbensőségesebb ünnepe, szeretteik, barátaik körében. Illetve csak volt. Jön a Ratkó korszak?
Kimásoltál egy kommentet egy másik oldalról? :D
Nem kötelező gyereket vállalni, nem érzek semmilyen nyomást az állam részéről.
A nőkre a társadalom, a család, a "jódindulatú" barátok, rokonok szokták ráhelyezni a nyomást azért, ha még nem szültek.
Aki egy ilyen kis üdvözlő laptól úgy érzi, hogy nyomást helyeznek rá, az nem tudom, hogyan állja meg a helyét az életben, ahol ezerszer nagyobb, valós problémákat kell megoldani nap, mint nap.
Itt a cikk, ha valakit érdekel:
Igen kimásoltam egy komentet . Tudom milyen volt a Ratkó korszak, hiszen akkor már én is megvoltam. Már 5 éves voltam a Ratkó korszak kezdetén
Leírtak valamit a cikkben, ami nagyjából egyezik a tervezettel. Nagyjából. Egyes részleteiben.
Te pedig mélységesen felháborodsz rajta, pedig téged már nem érint. Sőt, korod alapján már a gyerekeidet sem.
"Tudom milyen volt a Ratkó korszak, hiszen akkor már én is megvoltam. Már 5 éves voltam a Ratkó korszak kezdetén"
69 évesen ismerd be, hogy 5-10 évesen nem tudtad megítélni ezeket a dolgokat.
A törvényeket pedig a parlamentben szavazzák meg.
Ha érdekel, hogy kik szavazták meg, nézd meg a parlament összetételét, a szavazáskor pedig azt, hogy melyik párt tagjai szavaztak igennel. Ezután az adott pártok parlamenti tagjainak kori és nembeli összetételét.
A szavazási eredmény megoszlását pedig itt találod: [link]
Mellesleg attól, hogy valaki férfi és öreg, nemcsak a jövő járulék fizetőit látja a gyermekekben (az 52 éves férjem sem támogatja ezt az elképzelést. Igaz, ő még nem öreg: a gyereked lehetne)
No, meg 5 évesen inkább még csak azt a bizonyos csattogós lepkét tologattad, mint a korszak politikai problémáiban merültél el.
De háborogj csak tovább! Anélkül biztos nagyon unalmas lehet a napod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!