Kik azok a zsidók? Hogy néznek ki? Miért kell utálni őket, ők rossz emberek?
20 éves vagyok, de bevallom fogalmam sincs a zsidókról.
Többször hallottam már, hogy vannak a zsidók... mondom rendben, vannak magyarok, angolok, cigányok, zsidók kit érdekel.
De kik azok a zsidók? Ők honnan jöttek vagy hogy van ez?
És a zsidózás miért bántó?
Apámtól állandóan azt hallom, hogy a zsidókat is mind bele kéne fojtani a Dunába stb. Mondtam neki hogy előttem ne beszéljen így, vagy legalább adjon értelmes választ miért de nem... mindegy is.
Mi a baj a zsidókkal, miért utálják őket sokan? Mit követtek el?
Rosszabbak, mint (a nem rendes, hanem lopós) cigányok?
Nem értem az egészet.
És honnan tudják, hogy valaki zsidó? Ők hogy néznek ki, képet is lehet linkelni, de kérem csak olyanról aki zsidónak is vallja magát, hogy ne legyen ebből probléma.
MEG KÉREM AZOKAT AKIK UTÁLJÁK A ZSIDÓKAT NE ÍRJANAK BE. VAGY HA MÉGIS ÉRTELMESEN!!! ÉS INDOKOLJÁK MI A BAJ A ZSIDÓKKAL.
A többiektől kérném, hogy saját szavaikkal írják le a válaszokat ha lehet. Mert azt szeretném tudni, hogy az emberek mit gondolnak és a neten utánanézni én is tudok és olvasni de attól még nem értem meg.
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!