Aki szereti miért Hobo zenei és művészi világát?
Figyelt kérdés
Kérem akinek fogalma sincs ki ő vagy nem szeretik ne nyilvánítsanak véleményt.2014. aug. 19. 16:16
1/3 anonim válasza:
Phúúú... de nehéz kérdés. Én a Vadászaton nőttem fel, automatikus volt, hogy szeressem.
2/3 A kérdező kommentje:
Bár én koromból adódóan nem nőhettem fel a Vadászat albumon és a dalokon mégis volt egy pont az életemben, amikor magával ragadott a zene, a szöveg. Holnap lesz harminc éves Vadászat jubileum és ott leszek.
2014. aug. 21. 22:02
3/3 anonim válasza:
Nehéz elmagyarázni, mert teljesen szívből jön. Van némi lázadás-párhuzam is, telibetalálta az ízlésvilágomat, mindemellett mivel a leghitelesebb előadó ebben az országban így felnézek rá. Fantasztikus muzsikusokkal veszi körül magát mindig, hiszen a szövegvilágának igényessége mágnesként vonzza a legjobb hangszeres előadókat, és a kiváló szöveg és az isteni jó zene elegye "robbanókeveréket" alkot. Amikor a színpadon látod, akkor szinte mindig részese lehetsz egy csoda átélésének és én ezt az intellektuális utazást is nagyon szeretem. Hát ezért kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!