Hogyan alakul ki a bizalom? Milyen benyomások alapján ítélünk bizalmat egy ismeretlennek, vagy éppen nem? Hogyan, miktől fordulhat át ez a későbbiekben?
Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 15:07
1/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek?
2010. jan. 14. 15:14
2/6 anonim válasza:
Szerintem a tartós szimpátia az alapja.
3/6 anonim válasza:
A tartós szimpátia értelemszerűen csak olyan embereknél lehet meg, akiket hosszabb ideje ismerünk. Ismeretleneknek többnyire külső alapján ítélünk bizalmat vagy bizalmatlanságot. Ez addig nem baj, amíg olyanok alapján, hogy mennyire ápolt, hogyan öltözködik, mennyire igényes. A gond ott kezdődik, ha testalkat, bőrszín, arc stb. alapján ítélünk meg valakit.
4/6 anonim válasza:
Nekem addig van bizalmam míg vissza nem élnek vele...sok minden miatt vissza tudnak élni vele...
5/6 anonim válasza:
nekem ránézésre.
jó az emberismeretem, nem szoktam tévedni, így átfordulni sem szokott.
6/6 anonim válasza:
Én igyekszem próbára tenni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!