Hány lájk van a képeiteken Facebook-on?
Gáz, ha valakinek csak 2-3?
(360 ismerősből)
változó, profilképeimen általában 40-60 lájk, de vannak képek a cicáimról barátokról, de ezeken is van minimum 20, amúgy nem értem, múltkor beraktak valami jelölj lájkolj csoportba, de elszörnyedtem, úgy koldulnak a lájkokért mintha az életük múlna rajta szánalom :D
21/L
Az egyik ismerősöm mindig olyan képet posztol hogy kirakja a melleit és kb 2000 lájkot szokott kapni. pár napja olyat posztolt, hogy nem rakta ki és nem érte el a 100 lájkot sem.
úgyhogy ez erősen képfüggő.
81 ismerős, 6 lájk
Nem gáz ha csak 2-3 és az se ha "csak" 360 ismerősöd van, az a gáz hogy ez érdekel... most komolyan attól lesz valaki jobb ember hogy sok facebook ismerőse és lájkjai vannak??
Igazság szerintem az sem tudom, hány ismerősöm van :D Olyan 100-110 között, a profilképemen meg olyan 20-30 like, de csak azért, mert szalagavatós-tabló fotó, és nem tudom, valahogy mindenki úgy érzi, azt "illik" kedvelni...
Mondjuk lassan le kéne váltani (2 éves kép), de annyira nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!