Ha csak 1-2 lány lájkolja a képeimet és ők sem a tipikus szépségek, akkor ez azt jelenti, hogy ronda vagyok és miért nem akarnak velem ismerkedni sem lányok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 13:07
3/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de az biztos, hogy nem vagy egy műmájer kis k_csög, ez a normális lányoknál egy plusz pont.
4/9 xKakashix válasza:
Nem akarsz előbb körülnézni a ebben a kategóriában, mielőtt kiírod a kérdést?
Szerintem kapásból egy 10-et találni fogsz. :)
5/9 anonim válasza:
nem tudom hogy nézel ki így nem tudhatom
ha küldesz képet, szívesen mondok véleményt
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
úristen dehogy :D az azt jelenti hogy te az értelmesebbek közé tartozol, nem írod ki, hogy "lájk a profilképem és ezt meg azt kapsz" és hasonlók :)
8/9 anonim válasza:
nem hanem csináld ezt vegyél fel több ismerőst és beszélgess velük és autómatikusan likeolni fogják
9/9 anonim válasza:
Akkor én vagyok a legrondább a világon ezek szerint mert nekem csak a 3 - haverom lájkolta a képem.. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!