Hány lájk van a képeiteken Facebook-on?
Figyelt kérdés
Gáz, ha valakinek csak 2-3?
(360 ismerősből)
2014. aug. 14. 15:03
2/24 anonim válasza:
Nekem csak 1 van, barátnőmtől. Nekem ez felér tízezerrel, amúgy meg pont lesz*rom hány lájkom van fészbukon. Van aki a lájkokat gyűjti, én meg a tételeket húzogatom ki a szexbakancslistámról inkább. Kezdj el élni és né lájkot koldulgass!
3/24 anonim válasza:
Nekem nincs is fent kep,(5 ismeros)
4/24 Láttál már,de mégse :) válasza:
Nulla,mert nincsen.
5/24 Kerida válasza:
fél éve be sem léptem :D
És képem sincs fent.
6/24 anonim válasza:
Engem nem érdekel , hogy kinek tetszik a nyamvadt képem. Egyébként kb. O
7/24 anonim válasza:
20-30 között kb, engem nem nagyon érdekel.
van kb 180 ismerösöm.
8/24 anonim válasza:
nem gáz. nekem mondjuk most rekordot sikerült döntenem, 20-an belájkolták a profilképem az 519 ismerősömből. Ez már megközelíti az ismerőseim 4 %-át, jaj de jó :D de egyébként sose érdekelt, hogy hány lájkom van, mindig 10-20 közt szokott lenni. Azért az kicsit zavarna, ha csak 2-3 lenne, pedig tényleg nem izgat, de azért a 10-et közelítse már meg legalább xD
9/24 anonim válasza:
fogalmam sincs, nem szoktam nézegetni
azért van pár, de nem nagyon tud érdekelni
10/24 anonim válasza:
Nekem elég sok ismerősöm van, de mindet ismerem is. Kb. 400. Így van kb. 20-30 lájk azon az egy képen, ami fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!