A baloldali beállítottságú embereknek mi a bajuk a hagyományőrző rendezvényekkel?
Nemrégiben voltam a Visegrádi Palotajátékokon, ahol az 1300-as évekbeli királyi találkozót és lovagi tornát elevenítik meg a szereplők. Rettentő szuper volt és teljesen politikamentes. Most meg nemrég volt ez a Kurultaj, ami szintén egy hagyományőrző rendezvény és sajnos nem jutottam el rá, de a képek nagyon tetszettek. Beszélgettem ezekről egy baloldali beállítottságú kollégámmal és tökre lehurrogott, hogy hogy lehet ilyen rendezvényekre elmenni, meg idióta az összes aki ilyen maskarákba beöltözik meg ilyenek és tiszta nevetséges, náci rendezvények.
Én nem vagyok semmilyen párt szimpatizánsa, nem érdekel a poilitika, viszont az ilyen redezvények tök jó szerintem. Ráadásul a Palotajátékokon semmilyen politikai megnyilvánulással nem találkoztam, szóval abszolút nem értem miért lenne náci meg jobboldali.
Nekünk mondják meg mi legyen a véleményünk?
A videóban ez a majom elmondja azt az egy szöveget, amit tud betéve és mindenhol jól elmondja. Persze szigorúan beöltözve.
A mellette álló hülye gyerekek két értelmes mondatot nem tudnak elmakogni. Csak, hogy hőőő liberalizmus, hőőőő rossz, hőőőő szeretem a hazámat.
Pont ezen az oldalon nem kell gondolkodni, csak elmondani azt amit az egyik nagyfejű mondott.
Ja, és nem mindenki MSZP-s, aki nem veletek van...vagy akárhol is van, most Gyurcsány.
Hogy valaki egy helyszíne forgatja a saját propaganda videóját, attól még a helyszínel nem kell lenni bajnak. Nyugodtan eltáncolhatta volna ott Fletó is a magányos násztáncát akár a szinpadon is és fel lehetett volna tenni jutubra, attól még senki nem állította volna hogy liberális akció és azért rosz. De fordítva úgy látom ti megteszitek. Nem baj. Ti lettetekk egy élményel szegényebbek. És Öszöd sem tehet arról, hogy egyszer egy böszme ott gyónt.
És attól hogy megnézted volna a Kurultájt, még a szeptember elején részt vehetsz a nyári fesztiválotokon is.
Nem tudom, hogy jön ide Gyurcsány, nem is érdekel, azt hiszitek aki nem veletek van, az vele van.
A kérdés az volt mi a bajunk az ilyen rendezvényekkel.
Ez nem hagyományőrzés, csak politikai propaganda.
A Visegrádi Palotajátékok egy színvonalas rendezvény, ami a magyar középkort és a lovagi világot jeleníti meg, a külföldi előadók, akik odajönnek, más Európai országokból jönnek, hogy bemutassanak egy adott történelmi eseményt és lovagi tornákkal kápráztassák el a közönségek, akik azért mennek oda, hogy élvezzék az élő történelemórát. Teljesen politikamentes, és aki lehurrogja, az hülye.
A kurultáj nem így működik. Ott semmi európai nincs a magyar rendezőkön kívül. Öncélú gyűlölködés az egész, ráadásul kontinensünket köpködik az ostoba szervezők, ami engem nagyon dühít. Csak a reklámban nevezik hagyományőrzésnek. Az összes jobbikos párttag ott bohóckodik mindenféle ferdeszemű majommal, és csak gyűlölködnek a fehér emberre. Önmagukat is utálják, amiért nem olyan primitív az ország és a nép, mint azok, akiket odahívnak. Épp ez az oka, hogy egyetlen jóérzésű, fehér bőrű magyar ember se megy el a kurultajra kétszer egymás után, hanem inkább nagy ívben kerülik, és aki volt már ott egyszer kíváncsiság miatt, és van egy csepp önbecsülése, az óva int tőle minden érdeklődőt.
Persze lehet csinálni normális honfoglaláskori hagyományőrző rendezvényt is Magyarországon, szerencsére van is ilyen. Ha erre vágysz, ajánlom a Nyílzáport, az elég színvonalas, oda még nem férkőzött be a Jobbik és a semmirekellő sárgák. (remélem, nem is fognak!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!