Kína hagyományörző részei?
Figyelt kérdés
Sziasztok multkor láttam egy dokufilmet Kína hagyományörző területeiről vagymi csak a felét kaptam el, lényeg, szerintetek valóban vannak még olyan települések, régiók ahol 19-20századi módon éllnek? Persze valószínű hogy van telefon(ha másnem vezetékes) egyéb dolgok, inkább a szokásaikra gondolok, de lehetséges hogy ennyire kétarcú lenne egy ország gondoljunk csak Hong-Kongra vagy Sanghaira(pont az ellenkezőjéről árulkodik). Mondjuk nekem az volt az érzésem hogy az egész film csak egy jól beállított marketing fogás ami igazából bejött mert kedvet is kaptam egy kis Kínai utazásra:D2013. dec. 20. 18:59
1/1 anonim válasza:
Majusban jartam Kinaban. Hatalmas gyonyoru orszag, erdemes oda utazni. Gyonyoru modern epuletek, modern varosok. Videk az nagyon elmaradott,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!