Meghalt Robin Williams és most megint megy az, mint Bajor Imrénél, hogy miért nem került be a köztévébe. Ki az, akit ez tényleg zavart? Ki az, aki ezt nem tudta meg már a híradó előtt? Melyik zavart jobban?
Engem baromira zavart, hogy szegény Bajor Imréből politikai kérdést csináltak, de hogy Robin Williamsből is...
Sajnos sok fontos hír kimarad a médiából, vagy félrevezetően jelenik meg (és ez minden hírportálra igaz). Ezért kell mindig több forrásból (köztük külföldiekből is) tájékozódni. De arra szerintem még nem volt példa, hogy egy hírportál ilyen látványosan kritizálja a másikat a hírek válogatása miatt, azt pedig különösen felháborítónak tartom, hogy még a politikát is belekeverik.
"Ki az, aki ezt nem tudta meg már a híradó előtt?"
- Elég sokan. Nem mindenki internetezik, facebookozik.
Ez hogy meghalt Robin Williams számomra újdonság, valószínűleg azért mert ma még nem jártam facen.
Bajorról viszont már a híradó előtt értesültem facen, ahogy arról is hogy nem volt benne, ugyanis nem nézek vagy csak ritkán híradót.
Engem konkrétan az bosszantott fel hogy olyan nagy a felháborodás, és másról nem szolt az internet csak arról hogy nem volt benne a köztévében.
Nagyon sajnálom, kitűnő színész volt, de ez az élet rendje sajnos. Miután nem ismertem személyesen nem volt más mint egy ember aki végezte a munkáját mint még rajta kívül sok millióan. Sok ember van aki vért-verejtéket izzadva azon dolgozik hogy nekem, neked, neki, nekünk jobb és könnyebb legyen az életünk, csak róluk sose hallunk, nem tudjuk hogy hívják éppen ezért a kutyát nem érdekli ha valami történik vele.
Ha meg valaki a médiába van akkor mindjárt mindenki róla beszél, dísztemetést kap, világ gyász stb. Miért? Mitől több egy média szereplő, mint bárki más?
Szóval engem jobban zavart a felháborodás azon hogy egy tv nem valaki halálán csámcsogott, mint az hogy nem tette meg.
Kérdező vigyázz, mert a végén bekerülsz a hírekbe... :P :)
/én egyébként próbálok kimaradni a politikából, a cirkuszt jobb szeretem sátorban, öltöny nélküli majmokkal, bohócokkal.../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!