Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiatalok! Ti kivándoroltok?...

Fiatalok! Ti kivándoroltok? Hány ismerősötök lépett már le?

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 01:47
 1/4 anonim ***** válasza:
3 éve léptem le, az ismerőseim közül viszont nem túl sokan, mivel határ melletti városból vagyok és mindenki Ausztriába ingázik, így nincs szükség a költözésre.
2014. aug. 11. 02:39
 2/4 anonim válasza:
Tizenévesen volt egy elég összetartó és szoros baráti köröm, de mostanra már 10 emberből 8 valahol külföldön él. Nagyon fájt mikor sorra leléptek. Most 21 vagyok, jövőre én is tervezem, hogy elmegyek innen.
2014. szept. 25. 23:06
 3/4 anonim válasza:
Előző vagyok! Elfelejtettem hozzátenni, hogy mind anyagi gondok miatt léptek le, nem kalandvágyból. Ez, hogy az ország elmaradottsága miatt elveszítettem szinte az összes barátomat, csak még jobban erősíti bennem az ország iránti gyűlöletemet.
2014. szept. 25. 23:08
 4/4 anonim válasza:
Nekem a pasim lépett le. Nem jókedvből, nagyon sokat szenvedtünk amiatt hogy el kellett mennie. Szintén a kevés pénz miatt..
2014. szept. 25. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!