Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen a magyarok nagy...

Miért ilyen a magyarok nagy része?

Figyelt kérdés

Miért ilyenek, hogy ha neki szar, legyen nekem is?

A lényeg, hogy én vettem a fáradságot és egyetemen tanultam (nem büfészakot, mérnök informatikus vagyok, szoftvereket fejlesztek) + beszélek 3 nyelvet és kimentem norvégiába dolgozni. Sokat vagyok magyarországon is, mivel a munkámat otthon is tudom végezni így hazajövök a családhoz.

Na az van, hogy vadiúj volvoval furikázom + többször megyek nyaralni és síelni évente, meg hát jól élek 26 évesen, ezért miért kell az embert megszólni? Rendszeresen bünözőnek neveznek, mert egy 26 éves embernek hogy lehet ilyen autója. Meg anyámnak szürkehályog műtétre volt szüksége és fizettem neki az osztrák magánkorházat, mire az egyik kollégája leszólta, mert az ő anyjs már mióta vár.

Hát én undorítónak tartom mert vért izzadtam, mire eljutottam idáig és nem basztam a tanulásra, meg nem az volt az első pályaválasztásnál, hogy mit imádok, hanem hogy mivel vihetem sokra.

2014. aug. 5. 18:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Most jót villogtál, hogy mekkora király vagy. Új kocsi, meg évente nyaralni, síelni....ez a kérdés, csak egy burkolt dicsekvés. De én átlátok rajtad.
2014. aug. 6. 12:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Sok emberbe benne van a tudat hogy gazdag = valamilyen bunozo, meg az ipari mennyisegu irigyseg.

Teny hogy nem mindenki tud meggazdagodni, de sokszor olyanoknak jar a szaja akik nem,is tesznek semmit hogy jobb eletuk legyen.

En is dolgoztam fiatalon kulfoldon mert szerettem volna sajat lakast, onallosagot, 20evesen sikerult is elernem a celom, utanna nem,is kestek a beszolasok, bezzeg nekem milyen jo mert van penzem, erre csak annyit valaszoltam: Utlevelet neked is csinalnak, a tobbi rajtad mulik.

2014. aug. 6. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!