Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Internetes pasitanácsokat...

Internetes pasitanácsokat kérnék!?!

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon tetszik de nemis tudja hogy a világon vagyok.(ezt úgy értem hogy nem ismer még sose látott stb.)

Myvipen találtam meg és odavagyok érte.

de nemtudom hogy hogy szerezzem meg.

(mert msn címe nincs kiirva.. stb)

De nagyon tetszik :'(

Írjatok nekem dolgokat hogy mit csináljak hogy megszerezzem. ( és biztos praktikák )

2010. jan. 11. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nem ismerem a myvip-et, de egy kedveskedő komment vmelyik képéhez pl jó ötlet... annak mindenki örül és nem túl nyomulós.. és így ő is meg tud nézni téged,és kapcsolatba lépni veled ha te is megtetszel.

vagy csak egyszerűen jelöld be,nem sokat vesztesz...

2010. jan. 11. 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:

NEM ÉRTEM A MAI CSAJOKAT!!!!! HOGY TETSZHET NEM IS ISMERED!KI TUDJA MILYEN BEKÉPZELT NYÁLAS ALAK !!

de különben csatlakoznék az előttem szólóhoz!jó praktika vagy taktika?

2010. jan. 11. 23:53
 3/6 anonim válasza:
Írj neki levelet, hogy aranyosak a képei, meg szimpatikusnak találod, kicsit beszéljetek levélben, aztán ha ő nem kéri el az msn-edet, akkor kérd el te!:) Igazából semmit nem veszthetsz vele.
2010. jan. 11. 23:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Írj neki levelet hogy imádsz a plazmafegyverekről, a teleportációról, és a futballról beszélgetni. Azonnal belédszeret :DDD
2010. jan. 11. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Linkeld be neki ezt az oldalt.
2010. jan. 12. 02:44
 6/6 anonim ***** válasza:
figyelj, ha egy csomó olyan kommentárja van, hogy " jaj de kis édes vagy(L)" "kis cuki." ilyesmi, de tényleg sokra értem a sokat, akkor hagyd, mert te is egy leszel a sok közül, és azzal már tudja, hogy a világon vagy, ha ott jártál az adatlapján( feltéve ha nem rejtettben ). és ha ő nem viszonozta a látogatást, valószínűleg nem gondol olyasmit rólad, amit te róla...
2010. jan. 12. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!