Van egy ember, akit internetes játékról ismerek, lassan 5 hónapja. Vajon? (Lent a kérdés)
hali Gondolom csaj vagy meg szimpi is.Viszont ,ha állja az útiköltséget az már feltűnő és tuti csak azt akarja amit az első is mondott.
Én ,hogyha barátkozni akarok akkor valószínűleg én utazok el valakihez.
Ezért szeretnék várni a találkozással, és húzni még ;)
Amúgy láttam róla képet, persze az semmit nem jelent.
20 éves fiú, és én is fiú vagyok, félreértés ne essék :D Csak én 15.
én akkor is azt mondom, hogy ő utazzon, főleg ha ő az idősebb és akkor is tájékoztasd őseid.
Attol hogy mindketten fiukvagytok még lehet pedofil, és meg is dughat:D
Te ismered bazzeg :D Am én is játékban ismertem meg egy srácot, aki ma már élőben is az egyik haverom :P Szal sztem simán. Én már jó pár mmos taggal találkoztam és egyik se volt szervkereskedő :D
18/F
"meg azért mégis csak nehéz lenne otthon elmagyaráznod, hogy olyanhoz mész egy napra az ország másik felébe, akivel még sosem találkoztál."
Na pontosan ezaz!!! Kösz :D Pont ez a problémám, hogy ezt hogy magyarázom el?:D Ezért várnék, míg lenne jogsim, illetve autóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!