Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem unalmas ez az érv a...

Nem unalmas ez az érv a homokosok ellen?

Figyelt kérdés
Hogy fúj, és juj, már csak azért is hagyják abba, mert nem lehetnek utódaik, és az a legnagyobb dolog a világon stb. Úgy is túlnépesedés van, nincs valami jobb érv?
2010. jan. 11. 01:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Kedves mai 13:31-as!

Nagyon el vagy tévedve, rossz helyre írtál! Nem kell homoszexuálisnak lenned ahhoz, hogy megerőszakolhass egy gyermeket! Azt pedofíliának hívják és ugyanúgy lehet homoszexuális, mint heteroszexuális a pedofil. A pedofília nemi eltévelyedés, büntetendő cselekedet. A pedofilok jellemzően ellenkező nemű gyermekkel létesítenek szexuális kapcsolatot, de náluk nem is a nemi azonosság vagy különbség okozza a vágyat, hanem maga a gyermeki lét. Azért ennek érdemes lett volna utána nézned...

És még valami: ha az én gyermekem jelentené be, hogy homoszexuális, nagyon nem hozna tűzbe-lázba, mert mindenkinek a privát magánügye, hogy kivel bújik ágyba, ebbe a szülőknek már nincs beleszólásuk, amint a gyerekük 18 elmúlt.

2010. jan. 11. 14:09
 22/33 anonim ***** válasza:
33%

a bűn az ok a betegség az okozat!!!!!!!

A HIV, majd AIDS nem válogat heterok is vannak olyan bűnösek, hogy elvigye őket!!!

2010. jan. 11. 14:15
 23/33 A kérdező kommentje:
Húha, azért azt nem gondoltam volna, hogy az AIDS oka a bűn... Ezt van aki komolyan gondolja?
2010. jan. 11. 14:20
 24/33 anonim ***** válasza:
7%
A karma törvénye. Az emberiség kollektív "bűnöket" követ el, amiért kollektívan kell, hogy elszámoljanak. Nem olyan ördöngős ez. Sok "szenvedést" ezért kell kiállni. Mint bűn olyan nem létezne, de az emberek polaritásban élnek és csak így lehet érthetően szemléltetni. A "bűnöknek"-gonoszkodásoknak is megvan a maga jó oldala. Van agyunk, hogy használjuk és van szívünk, hogy tisztán érezzünk...
2010. jan. 11. 14:28
 25/33 anonim ***** válasza:
62%
A meleg is normális mind agyilag, mind fizikailag. Viszont az, aki normálatlannak és betegnek tartja, az sajnos egy emberi selejt és beteges. Ha agyilag beteg valaki, azt fogadja már el és ne keressen olyan dolgokat, ahol másra lehet terelni a szót:D Én fiú vagyok és hetero, de még pasi létemre sem tartom betegnek a homoszexuálisukat és a biszexeket sem. Sőt, a leszbikus szerelem még gyönyörű is.
2010. jan. 11. 17:07
 26/33 anonim ***** válasza:
19%
Igen, én is úgy gondolom hogy a bűn következménye az AIDS, és nagyon sok más betegség is. Az embert nem ítélem el, akkor sem ha homoszexuális, de a homoszexualitást elítélem. Kérkedni vele kifejezetten undorító, épp úgy mint ha egy hetero kérkedne a hódításaival. Ma a szexualitás szentségét, tisztaságát, meghittségét tiporja sárba mindenki, hetero és homoszexuális egyaránt, csak amíg a heteroszexualitást lehet Istennek tetsző módon gyakorolni, addig a homoszexualitást nem. Kaphatnak jogot házasságkötéshez, gyermekek örökbefogadásához, de soha nem kaphatják meg Isten áldását.
2010. jan. 11. 17:39
 27/33 anonim ***** válasza:
49%
"Isten áldását". Szép ez a szöveg, de nincs Isten és ezért nem is kell az áldása semmihez.
2010. jan. 11. 17:44
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

el kell, hgy keserítsek pár embert, de jelenleg több heteroszexuális HIV fertőzött él a világon, mint homoszexuális. és ugyebár egy heteroszexuális nem egy homoszexuálistól fogja elkapni. szóval akkor kit is büntet? ráadásul a HIV vírus eredetileg a majoktól származik és afrikában az őslakosok körében ütötte fel a fejét elsőként. ők meg azért nem a homoszexualitásról híresek. ergo a büntetéses elmélet eléggé nagy hülyeség.

a tendencia egyértelmű:több heteroszexuális pár fertőződik meg, mint homoszexuális.

2010. jan. 11. 18:34
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

"A homoszexualitásról 1975 óta tudjuk, hogy nem betegség. Ekkor ki is vették a pszichológiai betegségeket felsoroló „Betegségek nemzetközi osztályozása” című könyvből. Pszichológusok és orvosok nem, csak sarlatánok foglalkoznak a gyógyításával."

mindennek ellenére a kedves válaszolónak, aki szerint betegség én egy Nobel-díjat javasolnék új, tudományosan igazolt eredményeinek publikálásáért!

2010. jan. 11. 18:37
 30/33 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy az illető, aki ok-okozati szempontból próbálta magyarázni az AIDS terjedését, bizonyára vallási meggyőződéséből adódóan írta azt, amit. Én úgy gondolom, hogy ez is egy vélemény. Részemről tiszteletben van tartva.

Azonban a homoszexualitást mégsem tekinthetjük betegségnek, hiszen a betegség nem szakszerű meghatározása kb. így hangzik: "A testi – lelki – szellemi egyensúly felborulása, amely akadályozza, megnehezíti az ember mindennapos tevékenységét és a társadalmi életben való részvételét." A homoszexualitás azonban nem felel meg a fentiekben írtaknak, hiszen bár társadalmilag ellenérzéseket válthat ki, de az egyén az életét teljesen tudja élni, homoszexuális volta nem nehezíti meg az életét, hiszen sok-sok emberről nem is gondolnánk, hogy homoszexuális, amíg ő maga el nem mondja.

A magamutogatásról és a kisgyerekekről: szerintem, pont nem a homoszexuális szerelem látványától kéne félteni a gyermeket. Sokkal inkább attól, hogy idő előtt, gyakorta megakadályozhatatlanul szembesülnek a szexualitással, akkor, amikor még szellemileg nem feltétlenül érettek a tények helyes befogadására. Hány félmeztelen nőt/férfit látnak a gyerekek a televízióban, plakátokon, újságokban? Helyes ez? És mikor szembesülnek először a homoszexualitással? Szerintem, a válasz teljesen magától értetődő.

Szóval, ha már a gyermekek egészséges lelki fejlődéséről beszélünk, érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon melyik okoz nagyobb kárt? Az, hogy 13-14 éves korukban szembesülnek a homoszexualitás valóságával (a serdülőkor elején) vagy már a bölcsöde-óvoda határán félmeztelen nőket, káromkodó szereplőket, verekedő hősöket lát?

2010. jan. 12. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!