Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem unalmas ez az érv a...

Nem unalmas ez az érv a homokosok ellen?

Figyelt kérdés
Hogy fúj, és juj, már csak azért is hagyják abba, mert nem lehetnek utódaik, és az a legnagyobb dolog a világon stb. Úgy is túlnépesedés van, nincs valami jobb érv?
2010. jan. 11. 01:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
38%

Előző vagyok.

Még hozzáfűzném, hogy a leszbikusság is hasonlóképp bűn. Mégha "szebb" is...

2010. jan. 11. 10:09
 12/33 anonim ***** válasza:
58%
de igen van...lehet, hogy ők szarnak az utódra, de attól még tartsák tiszteletben, hogy én életem legfontosabb céljának az utódaim felnevelését tartom, és abba bizony senki ne szóljon bele, hogy az én gyerekeimnek mi jó és mi nem, tehát ne mondja nekem senki,hogy az nincs rájuk hatássla, meg mittudomén, amit mondani szoktak, mert az én pici gyermekem akkor se nézzen egymást ölelgető, csókolgató férfiakat vagy nőket.... és ezt bizony tartsák tiszteletben és az ilyesmit csinálják ott, ahol nem látjuk... mellesleg én hetero létemre nem szoktam ország-világ előtt nyalakodni, és kibírom hazáig....akkor bírják ki ők is
2010. jan. 11. 10:27
 13/33 anonim ***** válasza:
56%
már az ókori görögök is tudták, hogyan kell gátat vetni a túlnépesedésnek :)
2010. jan. 11. 11:00
 14/33 anonim ***** válasza:
4%

A homoszexualitás betegség! Nincs rá kifogás, minden gyenge próbálkozás csak magyarázkodás! Betegek ha nő, ha férfi nagyon komolyan nem normális sem mentálisan, sem érzelmileg, sem fizikailag! Ettől függetlenül akik "bántják" őket azok sem jobbak, de a homóknak végre el kéne fogadniuk, hogy betegek és nem úgy kéne elfogadtatniuk magukat, hogy reklámozzák a buzgálkodásukat!

A másik meg a beteges divatozó leszbi-ku@ák! Azok a legbetegebbek!

2010. jan. 11. 12:29
 15/33 anonim ***** válasza:
96%

ez egy nagyon hülye érv. "áltudományos". az emberek többségét egyszerűen csak taszítja, ha két férfi szerelmes egymásba, a két lányt még el is fogadják sokan.

engem nem érdekel, hogy ki homokos és ki nem, csak ne reklámozza.

2010. jan. 11. 12:31
 16/33 anonim ***** válasza:
74%

a homoszexualitás nem betegség, ez tudományosan bizonyított tény. úgyhogy ez a próbálkozás is gyenge volt. én az emberi butaságot emelném a betegségek sorába, csak sajnos nincs akkora kapacitása az egészségügynek.

a másik kedvencem a bibliások. jönnek itt, hogy a biblia tiltja, közben a legtöbb tanítást, elvet, tiltást ők sem tartják be, de erre az egyre igen kényesek tudnak lenni. üre fecsegés, bizony!

lehet őket utálni, gyűlölni, ez pont elég a kicsinyes, ostoba embereknek. talán ha nem lenne ilyen szintű a gyülölködés, akkor nem is vennéd észre, hogy léteznek. de amíg ember létükre megtűrtként kell élniük, addig megértem őket. addig én is mutogatnám magam, ha meleg lennék és jókat röhögnék azon, hogy majd felrobbanak az emberek a dühtől és az undortól. egyenesen élvezném. élni és élni hagyni, ennyi a titka az egésznek. ha én nem piszkálom őket, akkor nem érzik szükségét annak, hogy tudósítsanak magukról. akkor mindenki élné az életét szépen nyugodtan és aminek a 4 fal között kell maradnia, az ott is maradna. ezt kéne megérteni.

2010. jan. 11. 12:42
 17/33 anonim ***** válasza:
6%
Tudományosan bizonyított tény, hogy betegség! Ez nem gyűlölközés, hanem tény. Ahogy betegségként kezelnek egy allergiát is.
2010. jan. 11. 13:06
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Nevetséges! A homoszexualitás betegség! Hova jutottunk? És fertőző a homoszexualitás? Kerülni kell a homoszexuálisokkal való találkozást, mert a végén mi magunk is homoszexuálissá válhatunk??? Azért ne csináljunk magunkból bazári majmot... Akkor egészséges a heteroszexuális? És a biszexuális csak "kicsit beteg"?? Kérem, a kedves válaszolót, hogy orvosi tényekkel támassza alá, amit mond, ne csak hajtogassa "orvosilag bizonyított".

Egyébként aki meg betartja a Bibliában írtakat, az tudhatja, hogy bár a Biblia egyes értelmezése alapján a homoszexualitás elítélendő, de ismernie kell a "Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!" mindenki által ismert, de igencsak elfeledett mondást is.

A véleményem a továbbra is ugyanaz, mint amiket az előző oldalakon írtam: az embereknek kényszere van arra, hogy beleszóljon más dolgaiba és ítélkezzen. Az ember kényszeres utálkozó. Sosem szereti az ember a tőle különbözőket. Több pszichológiával foglalkozó könyv és számos ismeretterjesztő film (nem egy látható a National Geographicon /Mindennapi tudomány egyik adása/ többek közt, de Spektrum is foglalkozott a témával) bizonyítja, hogy az ember a hozzá hasonlóhoz vonzódik, ez fontos szerepet játszik a párválasztásban is. Tehát ez lehet többek közt az egyik ok arra, hogy az ember szívesebben keresi azonos (pl. bőrszínű, szexuális beállítottságú, stb.) egyének társaságát.

2010. jan. 11. 13:31
 19/33 anonim ***** válasza:
53%

"Tudományosan bizonyított tény, hogy betegség!"

Valójában 12 homoszexuális férfi agyát vizsgálták meg, akik mind ugyanabban a betegségben haltak meg. (AIDS)

Ez mióta tudományos bizonyíték? Reprezentatív mintához ennél azért jóval több kell!!! Azóta mindenki fennen hangoztatja, hogy ez egy betegség és hogy igazolt tény, mivel lusta utánajárni, meg elhiszi azt a sok baromságot amit hall meg összeolvas.

Ez nem betegség ez egy bűn, egy aberrált viselkedés, és nem fogom elfogadni soha. kíváncsi vagyok az itt ömlengőknek hány százaléka tapsolna a boldogságtól, ha a saját gyereke jelentené be, hogy homokos, vagy éppen megerőszakolná a fiát egy ilyen "beteg" ember.

2010. jan. 11. 13:51
 20/33 anonim ***** válasza:
Nem a biblián van a hangsúly. Egyébként meg bárki elmondhatja a véleményét és az még nem ítélkezés. A homoszexualitás genetikai és kívülről érkező hatások együttes, vagy külön-külön értendő okozata. Ha genetikai, akkor fizikai-anyagi tényezőről beszélünk, ha külső inger (tehát mintaképek átvétele, esetleg időszakos deviáns viselkedés -hadakozás a kül és belső világgal)ez komoly érzelmi, avagy mentális sérülés eredménye, amiről a személy lehet nem is tud hisz a tudatalattia tartalmazza. A genetikai programról meg nincs mit beszélni. Ilyen megvilágításból nem érthető egészséges szexuális magatartásnak. A probléma csak az ezzel, hogy sokuk kérkedik nemi identitásukksl és a fiatal generációk érzelmileg sérülhetnek ettől. Ez nem azt jelenti, hogy ragájos! Viszont a sok civilizációs betegségek mellett, nehéz épnek maradni és örülnék ha legalább a gyerekemnek nem kéne magamutogató homoszexuálisokat látnia kiskorától fogva. Ez szerintem tök elfogadható, hisz van azért egy társadalmi "norma" ami alól ők sem kivételek. Tisztelet a kivételnek! Lehetne erről sokat "vitázni" de nem mi fogjuk megoldani! Könnyebb a külvilággal hadakozni, mintsem megismerni magunkat! És ez mindenkire érvényes!!!
2010. jan. 11. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!