Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert van az higy nincs...

Miert van az higy nincs pasim, pedig szep vagyok tobben mondtak, bezeg latok utcan dagadt csunya lanyokat azoknak van, nekem miert nincs? 14L

Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 22:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Másik fontos dolog.

Nem fogsz mindenkinek tetszeni sem külsőleg sem belsőleg.

Vannak olyan emberek, akik foglaltak és hűségesek.

De az önértékelésednek nem szabad néhány ember véleményén múlni. Nagyon sok szép embert gyűlölnek vagy tartanak rondának sokan különböző indokok miatt.

Te fogadd el önmagad, próbáld kihozni magadból a legtöbbet és találj magadnak egy hobbit, ismerj meg embereket és élj boldogan...

2014. júl. 28. 23:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj és még annyira kell vigyáznod, hogy nő vagy.

Egy butaság miatt ne legyél terhes vagy ne legyen abortuszod.

2014. júl. 29. 00:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Miert van az higy nincs pasim, pedig szep vagyok tobben mondtak, bezeg latok utcan dagadt csunya lanyokat azoknak van, nekem miert nincs?"

"Bocsanat de siettem!"

Azért nincs, mert még egy számodra fontos kérdés kiírásánál is sietsz, nem figyelsz oda, akkor valószínűleg egy számodra fontos srác "megszerzésénél" is sietsz, nem figyelsz oda rá. Addig nem is lesz, amíg nem válsz türelmessé és figyelmessé. Addig legfeljebb futó kalandjaid, egyéjszakás kapcsolataid lesznek, ami minden, csak nem normális párkapcsolat.

Amúgy meg szerintem már a "pasim" megnevezés is arra utal, hogy a srácokat tárgyaknak és nem élőlényeknek, embereknek tartod. Ilyen hozzáállással ezt ők megérzik, és komolytalannak, éretlennek fognak tartani - mint ahogy az is vagy még. Ez nem feltétlenül rossz, mert még fiatal vagy - csak türelem, van még jópár éved addig, amíg felnősz a feladathoz, és elérsz abba a korba, amikor már valóban érett leszel egy normális párkapcsolathoz.

2014. júl. 29. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!