Miert van az higy nincs pasim, pedig szep vagyok tobben mondtak, bezeg latok utcan dagadt csunya lanyokat azoknak van, nekem miert nincs? 14L
Mert fiatal vagy. Ha olyan akarsz lenni mint ők, akkor úgy is kell viselkedned, amit nem biztos, hogy ajánlanék.
Ha otthon ülsz, nem lesz pasid.
Siettél? Hova? Éppen két kutya kergetett az utcán, vagy mi? Ez már annyira átlátszó hazugság, hogy nevetséges..Inkább meg kéne tanulni írni.
Szerintem a probléma azzal van, hogy arrogáns vagy, vagy egyéb negatív belső tulajdonságod van. Próbálj változtatni, és lehet, hogy lesz neked is. De ilyen korban szerintem még felesleges..
Hidd el nekem, hogy az kevés, hogy mire vágysz, mit szeretnél, mit akarsz, mit kívánsz.
Tenni kell érte, anélkül csak a szerencsében bízhatsz. Nem minden megy egyik napról a másikra.
Van olyan fiú, aki tetszik?
Vannak fiú barátaid?
Szia kicsi szívem, egy szöveg részt emelnék ki az általad megfogalmazott kérdésből: bezeg latok utcan dagadt csunya lanyokat azoknak van.
Mert azok, a dagadt csúnya lányok, sokkal inkább vonzóbbak, mint Te, ezzel a hozzáállással, modorral, és elképzeléssel pláne.
Már most, 14 évesen emberek skatulyázol be külsőségek alapján (és állítasz fel téves meghatározást), mi lesz veled a későbbiekben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!