Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert van az higy nincs...

Miert van az higy nincs pasim, pedig szep vagyok tobben mondtak, bezeg latok utcan dagadt csunya lanyokat azoknak van, nekem miert nincs? 14L

Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 22:38
1 2
 1/13 lencsefőzelék ***** válasza:
69%
Mert még nem tudsz rendesen magyarul.
2014. júl. 28. 22:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocsanat de siettem!
2014. júl. 28. 22:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát csillagom, nagyon rossz hírem van: ha szép vagy és mégsem kellesz senkinek, az azt jelenti, hogy a belső tulajdonságaiddal taszítod a fiúkat.
2014. júl. 28. 22:55
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Mert fiatal vagy. Ha olyan akarsz lenni mint ők, akkor úgy is kell viselkedned, amit nem biztos, hogy ajánlanék.

Ha otthon ülsz, nem lesz pasid.

2014. júl. 28. 22:56
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

Siettél? Hova? Éppen két kutya kergetett az utcán, vagy mi? Ez már annyira átlátszó hazugság, hogy nevetséges..Inkább meg kéne tanulni írni.

Szerintem a probléma azzal van, hogy arrogáns vagy, vagy egyéb negatív belső tulajdonságod van. Próbálj változtatni, és lehet, hogy lesz neked is. De ilyen korban szerintem még felesleges..

2014. júl. 28. 23:08
 6/13 anonim válasza:
100%
Hagyjd a pasizast meg raersz jo 2-3 ev mulva.. fiatal vagy baratnokkel foglalkozz meg haverokkal. Csavok voltak es lesznek.
2014. júl. 28. 23:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy nektek ez jött le, és tèlleg Köszönöm a jótanácsokat, de mindig vágyok arra hogy valaki átoleljen, aki csak az enyém, csókoljon, éserre én vágyok, amúgy a legtöbb lány( 14)már pasizik!
2014. júl. 28. 23:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el nekem, hogy az kevés, hogy mire vágysz, mit szeretnél, mit akarsz, mit kívánsz.

Tenni kell érte, anélkül csak a szerencsében bízhatsz. Nem minden megy egyik napról a másikra.

Van olyan fiú, aki tetszik?

Vannak fiú barátaid?

2014. júl. 28. 23:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Van aki tetszik, és nemnagyon, joba vagyok veluk de ennyi
2014. júl. 28. 23:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia kicsi szívem, egy szöveg részt emelnék ki az általad megfogalmazott kérdésből: bezeg latok utcan dagadt csunya lanyokat azoknak van.

Mert azok, a dagadt csúnya lányok, sokkal inkább vonzóbbak, mint Te, ezzel a hozzáállással, modorral, és elképzeléssel pláne.

Már most, 14 évesen emberek skatulyázol be külsőségek alapján (és állítasz fel téves meghatározást), mi lesz veled a későbbiekben?

2014. júl. 28. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!