Hippi kolónia létrehozása?
A kérdésem tudom,hogy furán hangzik,de komolyan gondolom. A lényeg,hogy teljesen elegem van a világból,a társadalomból,a mókuskerékből amiben élünk,és főként abból,hogy ledolgozzuk az életünket úgy,hogy igazán nem is éltünk. Jövőre fejezem be a tanulmányaimat és azt találtam ki,hogy ezután nekivágok a "világnak" egy ismerősömmel. Akivel terveztem az egészet sajnos összevesztünk így egyedül maradtam,ezután jött az ötlet,hogy létre kéne hozni egy olyan kisebb csoportot,akik nomád életkörülmények között szabadon élnek. Persze mindenki teljesen független lenne,szóval ha valaki,mondjuk csak nyáron ér rá,akkor nyáron csatlakozik,de mégis egy egységet alkossunk. A megélhetésre,tisztálkodásra is persze gondolni kell,ezekre szintén vannak ötleteim. Az interneten keresgélve is találtam egy ehhez hasonló csoportot,itt a link: [link]
Ha valakit érdekel,az írjon,akkor is,ha csak egy egy alkalomra ér rá,hiszen a független szabadság lenne a csoport lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!