Hány gyűrűd van? Melyik kezeden hordod őket? Kövesek vagy csak sima karikák?
Én kizárólag a jobb kezemen hordok gyűrűt (balkezes vagyok és zavarna az írásban). Van egy nagy vörös köves gyűrűm,a többi sima karika (elefántos,ilyen "fonott" kelta stílusú,kos horoszkópjeles,férfi "nyilas" jeles,egy hüvelykujjgyűrű egy spanyol nőtől,egy szintén kelta stílusú koronaszerű,meg egy amin két fekete csík van alul-felül)
Öhm,igen,sok gyűrűm van de egyszerűen imádom a sok ékszert:D
Amit hordok, vagy ami összesen van? :-)
Jelenleg 3 gyűrűt hordok, 2-t a balon, 1-et a jobbon, vettem egy TESCO akciós ékszer gyűrűszettet, ezt a 3 db-ost, én is balkezes vagyok, de engem nem zavar. A gyöngyöst hordom a jobb kezemen. De vannak még gyűrűim dobozban, kaptam, illetve örököltem egyet, azt még nem hordtam. Majd ha olyan kedvem lesz, előszedem az elpakoltakat, és cserélgetem. :-)
3-nál többet nem hordtam soha, nem kényelmes.
mindkét kezemen a mutató-középső-gyűrűs ujjaimon hordok gyűrűt.
van egy nagy, áttört virágmintás anitkolt réz, egy fonott réz, egy sima, kb fél centi széles, szintén réz, a két oldalán nagyon vékony minta fut végig, van egy jáspisköves acél, egy nagy, indamintás ezüst és egy régies, olyan középkori hatású rombusz alakú ezüst.
Sokszor hordom mindegyiket, néha valamelyiket lecserélem, van még egy feketeköves, középen hegyesedő olyan boszis-vámpíros, és egy áttört mintás kelta fonott, ez utóbbi is ezüstből van.
22/L
én egyáltalán nem hordok gyűrűt, mert úgy érzem, az én kezemen egyetlen egy gyűrűnek lesz csak helye, a jeggyűrűnek, és megtisztelem azzal a leendő férjemet, hogy nem aggatom tele a kezemet, hogy észre se lehessen venni,hogyha eljegyzett
én inkább a fülbevalókat szeretem nagyon, abból van sok, meg a karkötőket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!