Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Felnőttként gáz egy mekiben...

Felnőttként gáz egy mekiben dolgozni?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, mindig lesajnálnak miatta, meg rémüldöznek
2014. júl. 20. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért? Egyébként gyerekek dolgoznak ott?
2014. júl. 20. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Nekem is dolgoznak ott ismerőseim, és igencsak meglepődtem, amikor kiderült, hogy mennyit keresnek. Simán keresnek annyit, mint mások egy "elegáns" irodai munkával.

Ráadásul mindig tök jó kis csapat programokat szerveznek.

2014. júl. 20. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
nem az, ha szereted és van benne kihívás és megfizetnek rendesen, jó a munkaközöség, akkor az egy jó munkahely, fügetlen attól, hogy gyorsétterem vagy bármi egyéb
2014. júl. 20. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Túl van misztifikálva az ilyen munka, nem olyan rossza az, megvan a maga perverzitása:) Adott esetben sokkal jobb tud lenni, mint savanyú majmok között egymást furkálva egy irodában! Arra figyelj, hogy hosszútávon azért nem fog kielégíteni, egyengesd mellette a "karriered" tanulj, vagy ilyesmi, mert 30-35 körül már te magad is rádöbbensz, hogy ez azért nem elég, de akkor már lehet, hogy késő, sokkal nehezebb behozni a lemaradást.l
2014. júl. 20. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:

80eFt bruttóval?

Igen!

2014. júl. 20. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
120 nettóval! :)
2014. júl. 20. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!