Utalhat valamire az, ha E/3. -ban beszélünk magunkról?
Figyelt kérdés
pl. Erika(így hívnak) hazajött,Erika tudja,Erika nem akar stb.Már a többiek is szóvá teték, hogy miért beszélek így.Tudom, hogy a kisgyerekek szoktak még így beszélni.Ennek vannak valamilyen lelki okai vagy csak rossz szokás?2010. jan. 9. 13:14
1/8 anonim válasza:
Ez még a gyermekeknél lehet, ahol nem alakult ki az én kép. Egyébként utalhat mentális zavarokra, de valószínű inkább, hogy csak rossz szokás.
2/8 A kérdező kommentje:
+Nekem van egy olyan tulajdonságom, hogy nagyon zárkózott, depressziós alkat vagyok. Lehet, hogy ezért?
2010. jan. 9. 13:26
3/8 anonim válasza:
hmmm...érdekes... szerintem csak rossz szokás, ha odafigyelsz egy kicsit szerintem hamar leszoksz róla... =)
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez tök aranyos :D Én néha poénból szoktam így beszélni.
5/8 anonim válasza:
Megszoktad biztos, ez nem gond, de furcsa.
6/8 anonim válasza:
Ha ehez meg depreszios, es zarkozott is vagy, akkor gaz. Szerintem nezesd meg magad... Megkomolyabb baj is lehet belole.
7/8 anonim válasza:
Ez csak egy modorosság, szokás. A helyedben leszoknék róla, mert buta, visszamaradott benyomást kelt.
8/8 anonim válasza:
Lehet, hogy más a felfogásod magadról. Hallottam egy kultúráról, ahol az emberek a hozzájuk közel állókról is E/1-ben beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!