Mi a véleményetek erről?
Ha ő gépezni szeret, mennyivel rosszabb ez, mint biciklit venni, vagy háziállatot tartani, vagy lovagolni járni, vagy balettozni?
Szinte minden hobbi sokba kerül, ha rendesen csinálod, és hobbi kell, hogy legyen, különben üres az ember élete. Tehát az a pénz befeketetés, mint az oktatás. Mi értelme tudni a Petőfi-verseket? Egyrészt, melengeti a lelket (már akiét), másrész, tanulni tanul az ember.
Ő meg játszik a hiperszuper csodagépén és marhajólérzi magát ettől.
210000-ért meg nem feltétlen kapsz "brutál erős" laptopot. Az én kis mezei gépem is csak egy 10-essel volt olcsóbb, de strapabíró, jó az akkuja, ezért kellett. Neki meg játszani.
Mindenkinek más a fontos. Én nem dohányzok, egy évben ha 2-3 alkalommal megiszok egy üveg cidert vagy valamit, nem kévázom, nem sminkelek, nem járok gyakran fodrászhoz. Most digitális rajztáblát szerenék vanni 1-2 hónapon belül. Lehet, hogy másnak pénzkidobás lenne, de én használi fogom.
Az ilyen pénzköltési dolgoknál én azt szoktam átgondolni, hogy nekem mennyi örömöt okozna. Tehát mondjuk van egy sminnkészlet meg egy videójáték, amik egy árban vannak. Nekem személy szerint a játék több jó órát szerezne, tehát nekem az jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!