Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Magyarok szeretik a Szlováko...

A Magyarok szeretik a Szlovákokat? Mit gondolnak róluk?

Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 14:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom,hogy

Nekem nem szimpatikus egy olyan nemzet,ahol megverik az embert, ha magyarul beszél. Vagy egyenesen tiltják a magyar nyelv használatát. Most gondoljunk bele, hány öklöst kellene naponta levágnunk vad idegeneknek,ha nálunk mondjuk nemtetszést váltana ki a cigány nyelv használata....Pesten patakokba folyna a vér...

Mi vagyunk a rasszisták, az antiszemiták, közben minket vernek halomra a "szomszédok". szép.

2014. júl. 9. 14:57
 2/19 anonim ***** válasza:
40%
Miért írod nagybetűvel? A magyar és a szlovák szó egyaránt melléknév, ezért kisbetűvel írandó. Ha ezt megjegyzed, akkor a jövőben nem tűnsz majd olyan műveletlennek.
2014. júl. 9. 15:01
 3/19 A kérdező kommentje:
Tisztelem a nemzeteket.
2014. júl. 9. 15:03
 4/19 A kérdező kommentje:
és mit gondoltok egy szlovákia magyarról?
2014. júl. 9. 15:03
 5/19 anonim ***** válasza:
Melyikről?
2014. júl. 9. 15:12
 6/19 anonim ***** válasza:
Különösebben nem.
2014. júl. 9. 16:00
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szlovákiai magyar? Vagyis ott él,de magyar szülők gyeremeke? Akkor úgy tekintek rá,mint bármelyik másik magyarra.
2014. júl. 9. 16:01
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem gondolok semmit, nem érdekel, hogy ki honnan származik. Csak azt nézem, hogy hogyan viselkedik.
2014. júl. 9. 18:47
 9/19 anonim ***** válasza:

Felvidéki vagyok, szeretem a szlovák kultúrát, meg magukat a szlovákokat is :)

Tévhit az, hogy a szlovákok gyűlölik a magyarokat, s napi szinten verjük egymást..Igazából jól kijövünk egymással, legtöbbször csak a politikusok szítsák a vitákat.

Persze, ahogy Magyarországon, itt is előfordulnak a nagy hazafiak, akik erőszakkal akarnak igazságot tenni, de hát ilyenek mindenhol vannak..

2014. júl. 9. 22:21
 10/19 anonim ***** válasza:
Én szeretettel gondolok a határon túli magyarokra, de nem igazán tudom megmagyarázni. A szlovákoknak viszont nagyon rossz híre van errefelé.
2014. júl. 9. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!