Bratilla kérdése:
Nagyon magasnak számítanék az olaszok között? Nehéz lenne beilleszkednem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lány vagyok, és elég magas, kb.180 centi. Ez sok helyen nem tűnik fel, de a mediterrán országokban jellemzően alacsonyabbak az emberek, így gondolom Olaszországban is. Okozhat ez kellemetlenségeket? Hosszabb ideig lennék kint, esetleg talán ki is költöznék hosszabb időre, ha úgy adódna. De alacsony emberek között néha kellemetlenül érzem magam, így külföldiként meg még inkább kilógnék.
Kerestem statisztikát az olaszok átlagmagasságáról is, de nem találtam. Esetleg tud erről valaki valamit?
2014. jún. 29. 11:58
1/1 anonim válasza:
Nagyjából ugyanolyan magasak, mint a magyarok. Egyébként 180 centisen itt is baromi magasnak számítasz, úgyhogy teljesen mindegy. :D Nem foglalkoznak ám vele. Meg általában a magas lányokra jobban odafigyelnek, ami inkább előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!