Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Még mindig nem sikerült...

Még mindig nem sikerült beilleszkednem ide se ezekszerint? :S

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon sajáltatos lesz,amit most írok,de nem bírom már:( ha vaéahova leírthatom akkor legaláb jobb egy kicsivel... Most 9.es vagyok...sose szeretett senki,se oviba se általánosba és ezekszrint most se:( régebben még vertek is...és senki se hitt nekem:( nem értem...miért bánt engem mindenki??:( nem csinálok semmit,nem vagyok bunkó,kedves vagyok és próbálok beszélgetni mindenkivel...már ezt hittem sikerült beilleszkednem...de tesi órán megint egyedülmaardtam páros játéknál..egyik csapatba se választottak,max,ha a tanár berőszakolt vhova...sokan szemétkednek...vki azt vágta a fejmehez,h oylan béna vagyok,és el se hiszi,hogy ilyen erős suliba bejutottam... Már nem bírom:( a tanulást se,lerontottam nem is kicsit:( egész életem abból áll,hogy egyedül vagyok...szüleim se szeretnek:(ők is bántanak mindig:( egy nagy szar vagyok...és kinek is kellen egy ilyen?? mindent megpróbáltam,de nekem nem megy semmi:( legszivesebben megölném magam,de ahhoz is gyenge vagyok... pedig azt kéne...semmihez nincs tehetségem...barátaim sincsenek...egy rondaság vagyok:(:( nem bírom már:(
2010. nov. 19. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Hidd el ki fog alakulni és megváltozik minden én ugyan ez voltam,ma pedig a központ lettem! Szarj bele mindenbe és légy talpraesett és laza!!! A szüleid meg szeretnek hidd el csak most tinédzser vagy és azt hiszed a világ is ellened van!
2010. nov. 19. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Sztem is sok múlik a hozzáállásodon. Szorítsd össze a fogad, húzd ki magad, és legyen egy kis önbizalmad! Még akkor is, ha belül nagyon össze vagy törve. Látni fogja mindenki, hogy változtál, más vagy, és valószínűleg nem fognak ugyanúgy piszkálni. Később még meg is kedvelhetnek, akik most útálnak. Rajtad múlik minden, és szurkolok nagyon!

"Nagy bátorság kell ahhoz, hogy boldog legyen az ember, de te már belekényelmesedtél a boldogtalanságba. Nem volna csodálatos, ha egyszer felébrednénk reggel és te azt mondanád: "ma boldog leszek"?" :)

2010. nov. 19. 12:52
 3/5 A kérdező kommentje:
legtöbbször próbálok pozitvan állni a dolgokhoz,de valaki mindig elveszi a kedvem:( vagy megbánt vagy stb. és akkor megint szar a kedvem :( köszi,hogy segítettek:)
2010. nov. 19. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, Én is állandóan ilyen dolgokkal foglalkoztam, csúfoltak ütögettek. Nehéz volt túlélnem, de 10-be történt valami, egyáltalán nem foglalkoztam a többiekkel, mintha levegők lennének, és akkor valaki felfigyelt rám, nem a suliban. Azóta is együtt vagyunk boldogan, néha gonosz emberek még beszólogatnak, de ezen túl kell lépni. Ezzel palástolják az Ő rossz életüket. Amúgy meg az idő mindent megold, aki most gúnyolódik veled, annak lehet rosszabb lesz az élete mint a Tied most.
2010. nov. 19. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Hmm. Tudom, hogy a többiek méricsikélnek, de mi lenne, ha megpróbálnál Te magad kicsit nem a méricskélésre fókuszálni? Arra gondolok, hogy biztos van hobbid, vagy "érdeklődési területed", egyszóval biztos van olyan dolog, amivel szívesen foglalkozol, amiben örömödet leled - és ez segíthet abban, hogy rájöjj, mit is _szeretnél_ az élettől. Rendben, szeretnél elismerést, és azt nem adják - hát, az a helyzet, hogy ez egy ilyen fura dolog, aki nagyon magára az elismerésre koncentrál (akár úgy, ahogy te, hogy minimális sem akar összejönni, akár úgy, hogy sosem elég belőle és mindig több kéne), az általában nem végzi elégedett és boldog emberként. Ha viszont megvannak a saját dolgaid, amiket szeretsz csinálni, a saját céljaid, amikért dolgozol, küzdesz, azt előbb-utóbb lesz, aki értékeli.
2010. nov. 19. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!