Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezekszerint kb. menniyre...

Ezekszerint kb. menniyre örökölhettem ezt? (az átkot. -. -) Bővebben lent || VV

Figyelt kérdés
Na szovel az a helyzet hogy az apám(mivel alig ismerem,1-2x találkoztam vele eddig)lehetséges hogy az apja cigány származásu volt...de nembiztos, ezt csak halottam.Részegen hangoztatta(elvileg)...nincs se kreol bőröm..nemszoktam szoláriumba menni,és eléggé fehér vagyok(azért nem annyira mint egy albínó)a hajam viszont szőke(tuttommal a cigányoknál ez olyanritka mint itthon a fehér holló.
2010. jan. 11. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
hm,nem valószínű. de ha igen,akkor sem kell törődni vele.
2010. jan. 11. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Senki nem tehet róla, hogy hová születik, nem az alapján kéne valakit megítélni, hogy milyen származású. Miért érdekel téged, hogy cigány származású vagy? Nem az a lényeg, hanem hogy hogyan élsz.
2010. jan. 11. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért érdekel? Képviselő akarsz lenni az Cigány önkormányzatnáL?
2010. jan. 11. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Az átok a tudatlanság, amit mindenki örököl, de csak kevés hajlandó ellene tenni, nem pedig a külső.
2010. jan. 12. 07:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha átoknak gondolod, akkor feltételezem, hogy világ életedben elítélően gondolkodtál azokról, akik cigánynak születtek. Most, hogy kiderült, a te ereidben is csorog cigány vér, érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy helyes dolog-e elítélni valakit pusztán a származása miatt?!
2010. jan. 12. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!