Jól érzem hogy ebben a mai világban a szüzesség felértékelődik?
Nem.
Nekem pl. van egy nőismerősöm, aki 23 évesen szűz.
Elbeszélgetsz vele 5-10 percet és már tudod is, hogy miért az. :D
Mégis milyen értéket hordoz az, hogy szűz valaki vagy sem?
Ez nem érv, nem érték, nem jelent semmit.
Meg ez a szexista hozzáállás, hogy nőknél?
Valami vallási fanatikus vagy?
Mire gondolsz kérdező? Most akkor jó dolog szűznek lenni vagy mit jelent számodra?
11 évesen nyilván jó dolog, 21 évesen már problémákra utal.
Himsoviniszta disznó vagy kérdező! Hát nem tudtad, hogy semmi különbség nincs a férfi és nő közt? Milyen alapon mersz te különbséget tenni? Egyszer lássam meg, hogy előre engedsz egy nőt a forgóajtónál és eltöröm a lábad! :DDD
Az a te bajod, hogy gyerekkorodban nem töröltek szájon, amikor leanyámoztad az egyik szülődet, aki máskülönben pont olyan mint a másik, de a szexizmus és a diszkrimináció már akkor a véredben volt, de szegény szüleid nem tudták kinevelni belőled.
Nem igaz, hogy még mindig itt tartunk tisztelt feminista polgártársaim, ezek miatt a himsoviniszta, rasszista fasiszta kirekesztő pisták miatt nem tud előrébb haladni közös ügyünk. :))
Szégyelld el magad te galád kérdező! ;)
Nem értékelődik fel, szerintem azok értékelik fel és hangoztatják, akik nem tudnak ismerkedni. Úgy vélem, evvel is próbálják magukra felhívni a figyelmet, hogy ők milyen jófejek...
Mire alapozom ezt?
1. A mai fiatalok körében ciki szűznek lenni
2. Egy olyan ember, aki normálisan tud viselkedni, és ismerkedni nem a szüzessége alapján fog megítélni egy embert. Lehet egy lány szűz, ha rosszindulatú, és akkor rögtön ott a válasz, hogy mi lehet az oka annak, hogy szűz még...
# 7
Neked meg az tenne jót, ha kicsit nyitottabb lennél és nem lennél ilyen besavanyodott humortalan pcsa. Nem bírod a humort sem megkülönböztetni a "rosszindulattól meg a butaságtól", de azért már mindjárt kioktatnád a másikat. A smileykat " :))) " " :D " " ;) " direkt a hozzád hasonlók miatt raktam bele a mondandómba, hogy akkor talán még ti is felfogjátok, hogy ez most nem komoly, de nektek még így sem ment át az egészből semmi. Boldogok akik smiley-k nélkül is értették amit írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!