Mit kell tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kollégiumba járok már 1éve és amikor oda mentem akkor nem mertem senkivelse beszélni, szóval olyan semleges voltam aki csendes. Rájöttem hogyha a "menőkkel" barátkozók akkor énis az lehetek de baj lett belőle mert a legmenőbb fiúnak nagyon tetszettem és nekem is tetszik de nem vagyok belé szerelmes és járni akar velem de én nem vele de ezt nem mondhatom meg neki mert akkor ugyanaz a semleges csendes lány leszek és senkise fog velem beszélgetni. Na szóval az a fiú mondta nekem hogy járjak vele én elhitettem vele hogy énis akarom ezt a kapcsolatot és igy elkezdtünk járni, már lassan fél éve járunk de még mindig nem érzek iránta semmit de egy kicsit tetszik..Félek hogy rájön hogy nem is szeretem, de nem akarom hogy elhagyjon de énse akarom őt elhagyni.:( (nagyon kedves,nagyon jó vele lenni,jól érzem magam vele)

#kl/4
2014. jún. 27. 20:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ez elég dedósan hangzik. Nyilván barátok maradtok azután is, ha visszautasítod, feltéve ha normális egyén.
2014. jún. 27. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!