Mit kéne tennem?
Van egy hiány az életemben. . Még pedig úgy érzem hogy műveletlen vagyok.. egyszrűen nem köt le a szép irodalom nagy része és az egyetlen dolog amit olvasni szoktam azok az interneten lévő cikkek és történetek amik engem érdekelnek
Elég e az hogyha a számomra érdekfeszítő olvasmányokat olvasom ?
Sajnos a szépirodalom nem köt le
alahogy nemérzek arra kesztetést hogy pl. Egy Verne Gyula költemenyt elolvassak..
Normális ez a dolog?
19 éves vagyok egyébként és szeretek sportolni beszélni emberek közt lenni szeretem az aktivitást és nyitott vagyok bármire .. de ez a műveltség hiány ez nagyon zavar... hogyan lehetne ezen segíteni ? És mi az az alapvető műveltség mit jelent ? (Az iskolában folyton ezt ismétlik)
Jó a kérdés.
Plátónak volt az elmélete, miszerint minden ember azt kell tegye , amire hivatott. Nem mindenki orvos és nem mindenki munkás. Ez az élet egyensúlya. Az adottságaink változatossága alkotja a balanszot. A legrosszabb, amit egy személy tehet az az, ha olyasmivel foglalkozik, amihez nem ért és nem is alkalmas ahhoz, hogy az adott dolgot elsajátítsa.
Vond le a következtetéseket egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!