Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Öngyilkos akar lenni. Tennem...

Öngyilkos akar lenni. Tennem kéne valamit?

Figyelt kérdés

Van egy "barátom". Legalábbis a szemembe eljátssza hogy ő milyen jó barát. Sokszor unatkozik és elhív beszélgetni

csakhogy

egy ideje tudom, rájöttem, hogy a hátam mögött hazugságokat terjeszt rólam, kicinkel, ellenem fordít másokat.

nem nagyon találok rá magyarázatot mert nem ártottam soha neki, csak arra tudok gondolni hogy talán azt akarja hogy ne legyenek más barátaim és mindig csak az ő rendelkezésére álljak.

azért gondolom mert, rám bízza a titkait. nemrég mondta hogy mikor eltűnt két hétre akkor öngyilkossági kísérlete volt csak visszahozták, meghogy elhagyta a nője és emiatt depressziós.

a találkozáskor mondta hogy újra megpróbál öngyilkos lenni. nem mondtam rá semmi ilyet, hogy ne tedd meg a többi.

mert egyszerűen gyűlölöm azért amiket ellenem tesz. csak azért találkoztam vele hogy valahogy kiderítsem miért csinálja. leitattam, de csak arról a nőről beszélt meg hogy meg akar halni.

tennem kéne valamit? képtelen vagyok sajnálni őt

2012. máj. 14. 00:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen érzelmi zsarnokokat nem érdemes támogatni sem idővel, se figyelemmel. Lépj tovább.
2012. máj. 14. 00:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Esetleg vigyél neki egy kést ajándékba, de töröld le az ujjlenyomataidat róla.
2012. máj. 14. 00:31
 3/7 A kérdező kommentje:

nem támogatom az öngyilkosságát semmiképp. de valahogy nincs kedvem segíteni rajta

azt mondta, én vagyok az egyedüli akinek ezeket elmondta. de nem tudom, valóban így van-e

2012. máj. 14. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha segítséget várna tőled, megtisztelne azzal, hogy őszinte. Aztán meg azt írtad, hogy hazugságokat terjeszt rólad, úgyhogy innentől kezdve nem is igazán értem, miért merült fel benned, hogy segíts neki, ha ő ilyen rosszindulatú veled szemben. A másik meg, hogy ezt az öngyilkososdit érzelmi zsarolásnak hívják. Hagyd a fenébe, ez a valaki árt neked.
2012. máj. 14. 01:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szakítszd meg vele a kapcsolatot, mert csak érzelmileg zsarol, de nem ér annyit, h akár egy percig is rosszul érezd magad miatta, ha ilyen gerinctelen ember. Attól, h neki nincsenek barátai, másnak még lehetnek
2012. máj. 14. 01:44
 6/7 anonim ***** válasza:

"nem nagyon találok rá magyarázatot mert nem ártottam soha neki, csak arra tudok gondolni hogy talán azt akarja hogy ne legyenek más barátaim és mindig csak az ő rendelkezésére álljak. "

Ez szerintem egy jó tipp, nem jöttem rá magamtól!

Akkor az öngyilkossági dolog is erre mehet ki, hogy ha már mással nem tudta elérni, hogy csak vele foglalkozz, akkor majd most.

2012. máj. 14. 03:06
 7/7 anonim ***** válasza:

"tennem kéne valamit?"

Talán vedd fel a kapcsolatot "a nőjével", vagy más ismerősével, biztos őket is bosszantja az ő jelleme, és akkor a tőlük megtudottakkal kerekedne a képed róla. Írod, hogy kiváncsi vagy, miért csinálja. Ebben segíthet a lány, vagy más ismerőse, és jól kibeszélnétek magatokat, aztán kielégülne a kivancsisagod.

2012. máj. 14. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!