Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Feljogosít valakit, akinek...

Feljogosít valakit, akinek haldoklik (vagy legalábbis megvan rá az esélye) az egyik szülője, hogy ku. anyázzon apróság miatt, és egyik napról a másikra utálatossá váljon felém?

Figyelt kérdés
Nem is apróság, hanem mert ő hibás volt de én nem hagytam szó nélkül. Egyébként nem tudom milyen állapotban van a szülője. További sztorit nem akarok írni, de ilyenkor mit kell tenni, megértőnek lenni és elnézni vagy ugyanúgy tekintsek rá mintha nem lenne ez a baja? és nem csak ez az anyázás hanem sok mindenben megnyilvánul, szinte mérhetetlen utálat valamiért.
2010. jan. 4. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:

igen feljogosítja..

(komolyan)

Nézd el és légy kedves, ha kipihente magát ő is az lesz valószínűleg.

Pl van egy eset h:

-De bunkó vagy h ráléptél a lábamra.

-K-urva anyád haggyál békén, nem látod h jobb dolgom is van mint a te szarjaiddal foglalkozni, mikor haldoklik az apám.

Ez igy elég reális és szerintem utólag bocsánatot kérne egy ilyen illető meg nem akar megbántani, csak most nagyon ideges.

Sztem ne kötekedj vele nézz el neki minden hülyeséget aztán majd ha lesz vmi fejlemény meglátjuk rendes lesz e veled.

2010. jan. 4. 19:17
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
csak gondold magad a helyébe...ilyenkor az emberi lélek olyan törékennyé válik, mint egy pici üvegfigura, akár egy kis szellőtől is letörhet belőle egy darab... szóval szerintem légy vele elnéző és ahelyett, hogy vitázol vele vagy tovább fokozod az amúgysem kellemes lelkiállapotát, álj mellé és vígasztald...
2010. jan. 4. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem jogosít fel senkit semmire, ha akárkije haldoklik. És igen, megértőnek kell lenni vele szemben (egy ideig).
2010. jan. 4. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Az ember ilyenkor úgy ki van borulva hogy képes szinte teljesen kifordulni önmagából.Ha eddig nem volt ilyen próbálj vele türelmes lenni amennyire tudsz.Nagyon nehéz most mindkettőtöknek.
2010. jan. 4. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Legyél vele elnéző.Most nincs arra szüksége,h még te is felkapd a vizet(saját példámból tudom,hha ideges vagyok vmiért-sokkal kisebb dolog miatt,akk úgy érzem h még ennek tetejében a többiek is direkt rátesznek egy lapáttal h még sz@rabb legyen-sztem csak arról van szó,h ő is ugyanígy érez)Hagyd békén,nézd el neki most a dolgokat!
2010. jan. 4. 19:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazából arról van szó, hogy nem vagyok benne biztos, hogy haldoklik. Csak valamikor félfüllel hallottam a dolgot, hogy komoly baja van. és egyik napról a másikra(nem vicc) , egyik nap még nagyon jó haverok vagyunk másik nap meg már lenéz, beszólogat, mintha valami állat lennék ő meg egy felsőbbrendű lény. De csak velem! Mindenkivel ugyanolyan a kapcsolata, csak velem nem! Nem merek rákérdezni hogy mi baja van, nem akarom égetni magam és őt sem szereteném kínos helyzetbe hozni. Teljesen össze vagyok zavarodva.
2010. jan. 4. 19:54
 7/10 A kérdező kommentje:
és muszáj lenne megmutatnom neki hogy ki vagyok én, hogy velem nem beszélhet így, meg kell mutatnom neki hogy tisztelnie kell, és nem nézhet le mint egy kutyát! kétélű a dolog most.
2010. jan. 4. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Én az első hozzászóló vok. Kérdezd meg vkitől h haldoklik e a bigyója és ha nem akkor mondd meg neki h igen is kur-va anyád!
2010. jan. 4. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
és mi lenne, hogyha szépen mondanád el neki, hogy rosszul esik, ahogy beszél veled... pl ilyen szavakat használva, h kérlek, légyszíves....stb. a kurv. anyád helyett
2010. jan. 4. 20:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem nem jogosítja fel.

Embernek kell lenni,mind3n körülmények közt.

Tudod szokásom mondani,ha valaki úgy viselkedik,mint egy vadbarom,ne csodálkozzon,ha úgy is bánok vele.

2010. jan. 5. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!