Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van olyan barátkozási, ill....

Van olyan barátkozási, ill. társkeresési lehetőség (online, élőben stb. ), ahol keresztény melegekkel lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Vagy ez kishazánkban még nem jellemző?

Lenne igény pl. ilyen oldalra, ahol Istenfélő melegek és leszbikusok tudnának egymással ismerkedni? (Ez lehetne eszmecsere, barátkozás, de akár társkeresés céljából is - hogy megtaláljuk a hasonszőrűeket.)

Hiányolom a magyar társkeresés palettájáról ezt az "opciót". Kicsit olyan, mintha nem is léteznének keresztény melegek. Pedig biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül...

25/n

2014. jún. 22. 13:47
1 2
 11/14 anonim válasza:

Isten szerint a homoszexualitás bűn.

Akkor most?

2014. júl. 8. 14:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Isten szerint egyáltalán nem bűn a homoszexualitás. :)

Üdv,

Alekszej

2014. júl. 17. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Na, hát úgy látom, már nem mostani a kérdés, de én csak most találtam rá. Éppen ugyanez a téma foglalkoztat, és sajnos azt látom, hogy baromira szűkre vannak szabva a lehetőségeink. A Mozaik Közösségről hallottam már, nem tudom ismerős-e, én mindenesetre nem jártam még köztük és nem is tervezem. Illetve nemrégiben indult egy szerintem jó irányú kezdeményezés, az a neve, hogy Keresztények a melegekért. Ennél többet sajnos én se tudok. Ha esetleg még itt vagy, megírhatnád, hogy neked a kérdés kiírása óta milyen tapasztalataid vannak ilyen téren.

25/F

2016. márc. 9. 14:47
 14/14 anonim válasza:
Tudom-tudom, nem kértél "megmondós" válaszokat, de ezt muszáj lesz: tudom, megvannak a saját kőbe vésett nézeteid erről a témáról, de mégis aki melegnek vallja magát, az egyáltalán hogy merészeli kereszténynek nevezni magát?! Olvasod a Szent Bibliát? Nem egyszer, több helyen is leírja, hogy Isten undorodik tőlük, és megveti a melegeket! Hogy fér össze nálad ez a két dolog? Viccen kívül állítom: ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy sátánimádó keresztényekkel hol tudsz beszélgetni! Komolyan nem értem hogy lehet ez nálad normális, mikor ég és föld a különbség a két dolog között!
2018. júl. 19. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!